Neophyte Records – Rocking With The Best in Sans Souci

Op 13 november vorig jaar vond er in de Sans Souci te Berlikum een zeer geslaagde editie plaats van ‘Neophyte Records – Rocking With The Best’. Heel Friesland stond op z’n kop en het heeft tijden geduurd voordat de rust na al dit hardcore geweld eindelijk teruggekeerd was. De vogeltjes fluiten weer en de mensen durven de straat weer op, maar niet voor lang! Op zaterdag 16 april keert de hele Neophyte Records crew opnieuw terug naar Friesland’s meest beruchte locatie om de boel weer flink op stelten te zetten!

Zaterdag 16 april zullen de alarmbellen klinken en er zal geadviseerd worden om ramen en deuren gesloten te houden. Deze editie wordt er namelijk nog iets groter uitgepakt als de vorige keer en is het ditmaal de beurt aan Neophyte, Evil Activities, Panic, The Viper, Dazzler, Prankster en MC Jeff om Friesland wederom kennis te laten maken met alles waar Neophyte Records voor staat; Beuken, stampen en vooral niet al te serieus zijn onder het genot van een hoogstaand staaltje hardcore tijdens ‘Neophyte Records – Creators of the Core’.

Het geweld zal los barsten om 22.00 en gedurende 7 uur zullen je zenuwen op de proef worden gestelf. Je kunt je ziel al verkopen voor het luttele bedrag van €10,- in de voorverkoop bij Paylogic.nl en alle Primera winkels. De tere zieltjes die wat langer de tijd nodig hebben om te beslissen kunnen voor €15,- aan de deur van Sans Souci terecht.

Voor meer info, check neophyterecords.com of discotheek.sanssouciberlikum.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 13-04-2011 om 11:26 door Jor-D | Translate:

Reacties (5)

Plaats reactie
DarkSymphony 13-04-2011 @ 11:40:25

niet eens Tha Playah Of Distorted Revelation? :(
jammer maar ga er alsnog geen :P

iSenSe` 13-04-2011 @ 12:26:50

sans souci (L)

talhout 13-04-2011 @ 15:08:44

@ DarkSymphony Omdat deze planning ruim van te voren zijn gemaakt.
En distorted Revelation nog maa net in contact is met neophyte records,
Denk ik dat ze daarom niet zijn geboekt. maarja jammer van Tha Playah :(

Blazed 13-04-2011 @ 16:40:20

@Talhout Dan gaat het alsnog nergens over, prankster? die zit er helemaal niet bij.
misschien komt ie bij Adrenaline records, maar dan alsnog dr zit er al langer bij.

HardstyleSteensel 13-04-2011 @ 16:58:52

Lijkt me goed feestje dit, alleen te ver weg voor mij.

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook