Nieuw radioseizoen van start op Fear.FM

Terwijl de laatste zomerdagen ten einde lopen en de koude wintermaanden ons alweer staan te wachten, begint ook het nieuwe radioseizoen. Dit seizoen gaat bijzonder worden omdat er de afgelopen weken veel is gebeurd achter de schermen van de hardstyle en hardcore webradio wereld. Misschien heb je al geruchten gehoord dat bij sommige radiostations niet iedereen even tevreden was met hoe de dingen liepen. Deze geruchten zijn waar en leiden er toe dat Fear.FM nu het volgende mee kan delen:

Fear.FM is trots te kunnen zeggen dat de voormalige HardStation.FM crew er voor gekozen heeft hun krachten met Fear.FM te bundelen. Daarnaast zijn zij erg blij de vele nieuwe djs en shows die zij met zich mee brengen te mogen verwelkomen. De komende dagen zullen de schedules van alle drie de streams aangevuld worden met exclusieve shows zoals ‘Gearbox’ op Fear.FM Hard, ‘Gearbox Raw’ op Fear.FM Harder en ‘Pure Hardcore Show’ op Fear.FM Hardest. Daarnaast mag Fear.FM een oude bekende opnieuw welkom heten. De ‘Ben Harder Show’, een wekelijkse vier uur durende show met de beste en hardste hardcore, keert terug naar de Hardest stream. Fear.FM zal ook een aantal speciale, maandelijkse uitzendingen gaan verzorgen. Wat deze uitzendingen inhouden en welke andere djs en shows de overstap naar Fear.FM maken, wordt binnenkort bekend gemaakt. Zorg er dus voor dat je de website in de gaten houdt: www.fear.fm.

Naast de vele nieuwe djs en shows nemen de nieuwe collega’s ook de voormalige HardStudio met zich mee. Vanuit deze studio zal Fear.FM een nieuwe wekelijkse live-show uitzenden. Meer details hierover verschijnen binnenkort.

Fear.FM wenst al haar nieuwe crew members, djs en shows heel veel geluk en vooral ook heel veel plezier toe.
Uiteraard hoopt Fear.FM dat ook alle luisteraars zich verheugen op het nieuwe radioseizoen en dat zij tijdens de koude dagen die er aan zitten te komen, regelmatig op een van de streams zullen inschakelen.

Voor meer informatie kun je terecht op http://www.fear.fm of volg je Fear.FM op Twitter.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 03-09-2011 om 13:20 door Jor-D | Translate:

Reacties (6)

Plaats reactie
Ensuna 03-09-2011 @ 15:30:58

:D

Hard Society 03-09-2011 @ 16:21:22

Kan niet anders dan goed worden, heb er alle vertrouwen in dat de crew van Hardstation en Fear het samen goed oppakken! :)

KSwoosh 03-09-2011 @ 20:22:46

Bigger, Better, Louder!

C-Mind 04-09-2011 @ 09:25:12

Knalluh toch :P

Neilio 06-09-2011 @ 04:14:43

Zolang het nog toegestaan om verschillende genre’s binnen een set te draaien, zoals op de Gearbox show gebeurt vind ik het prima :)

G-Noize 07-09-2011 @ 00:52:00

My Pure Hardcore Show on on Fear.FM too :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook