Nieuwe editie Supersized RAW Special in de Maassilo te Rotterdam

Na eerdere succesvolle edities van Supersized RAW, zoals de editie in december die ruim van te voren uitverkocht was, staat de volgende editie alweer op het programma op 11 april.. Dit keer wordt de Maassilo in Rotterdam omgetoverd tot een beukparadijs voor iedere Raw Hardstyle liefhebber.

Kom alvast in de stemming met de trailer:
YouTube Preview Image

Iedereen bij wie Raw Hardstyle door de aderen stroomt, is op Supersized RAW op de juiste plek. Dikke kicks en rauwe schreeches waar je u tegen zegt: het belooft weer een onvergetelijke nacht te worden.

De beste Raw Hardstyle DJ’s van dit moment zijn natuurlijk aanwezig om jullie van een rauwe en knallende nacht te bezorgen. Wat denken jullie van B-Front, Digital Punk, E-Force en Deetox? Daarnaast komen Jack of Sound, Degos & Re-Done en Bass Chaserz langs om de hele tent op z’n kop te zetten. Als klap op de vuurpijl gaan Thera en Jason Payne samen een knaller van een set neerzetten.

Line-up
B-Front
Digital Punk
E-Force
Deetox
Jack of Sound
Degos & Re-Done
Bass Chaserz
Thera & Jason Payne
Hosted by Nolz

Als echte Raw Hardstyle liefhebber mag je Supersized RAW voor geen goud missen! Zorg dat je er bij bent en koop je tickets op tijd.

Tickets zijn vanaf nu hier verkrijgbaar! Check voor meer informatie over de Supersized RAW Special de website.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 02-02-2015 om 12:42 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook