Nieuwe generatie dj’s en producers bevestigd voor Dancefair 2014

De langverwachte eerste namen zijn bekend! Professionele artiesten uit verschillende elektronische muziek stromingen staan zij aan zij om meer dan 5000 gepassioneerde upcoming dj’s en producers te inspireren tijdens Dancefair. Het uiterst succesvolle event vind plaats op 15 en 16 februari in de Jaarbeurs te Utrecht. Artiesten zoals Oliver Heldens, Egbert, Sluwe Vos, The Voyagers, Daniel Zuur, D-Wayne, Jay Hardway en Oliver Weiter zijn de nieuwe generatie commerciële en underground dj helden van dit moment.
Ook zij zullen fungeren als mentor tijdens één van de 200 seminars, workshops en panels die Dancefair te bieden heeft.

Niet alleen gevestigde namen als Benny Rodrigues, Tobi Neumann, Vato Gonzalez en Gregor Salto stellen zich beschikbaar om hun kennis te delen aan de bezoekers. Ook nieuw supertalent bezet de panels en workshops. Organisator en initiator Norman Soares: “We willen de bezoekers van Dancefair in contact brengen met zowel de gevestigde orde als jonge succesvolle dj’s en producers die de wereld over gaan. Juist deze jonge talenten weten wat er nodig is om nu door te breken. De ‘Breakthrough Artist’ panels die wij programmeren tijdens Dancefair zijn ook daarom altijd overvol.”

Zo bestormt de 22-jarige Jay Hardway samen met Martin Garrix de internationale charts met de track ‘Wizard’ en maakte de 19-jarige Oliver Heldens al een clubhit die werd gereleased bij s’ werelds grootste Nederlandse platenlabel Spinnin’ Records.
Voor techno en deephouse liefhebbers zijn onder andere Egbert, De Sluwe Vos, Daniel Zuur en Oliver Weiter bevestigd. Zo wordt De Sluwe Vos als groots talent gezien door de Amerikaanse House legende DJ Sneak. Techno talent Egbert is op zijn 27ste al niet meer weg te denken uit de internationale Techno industrie. Met grote klappers op Sven Vath’s Cocoon Records en zijn fameuze live-sets is hij Neerlands trots in de underground scene. Tijdens Dancefair zal hij daarom ook de technische aspecten van het produceren belichten.
Aan welke workshops en panels de artiesten zullen deelnemen zal op 15 januari bekend worden gemaakt door de organisatie. Hieronder de tot nu toe bevestigde namen:

Egbert
Nuno Dos Santos
Estroe
Alvaro
Baggi Begovic
ONNO
Taras van der Voorde
Leo Melcherts
Daniel Zuur
Rancido
D-Wayne
Gregor Salto
The Voyagers
Jack of Sound
Frontliner
Vato Gonzalez
Audiofreq
De Sluwe Vos
Tobi Neumann
Irwan
Lady Bee
Stefan Vilijn
Skitzofrenix
Oliver Weiter
Martin Eyerer
René Amesz
Dyna
Lucky Charmes
Warren Fellow
Estroe
Jay Hardway
Thyron
Benny Rodrigues
Camiel Daamen
Rob Hes
Markmywords
Lucky Charmes

Het programma van Dancefair 2014, voor zover bekend, staat op: dancefair.nl/program-2014

Bekijk de foto’s van Dancefair 2013 op dancefair.nl/pictures

Zie hier de Aftermovie van Dancefair 2013:
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 16-01-2014 om 20:29 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook