Nieuwe Ground Zero site en win een plek in de line-up

Op zaterdag 11 juni 2011 stampt het eigenzinnige Ground Zero Festival voor de zesde keer een grootschalig kampement uit de grond in het bos- en waterrijke Area Bussloo. Vandaag presenteren UDC en Multigroove de compleet vernieuwde website van het rauwste festival van de harde stijlen. Bovendien starten zij binnenkort een DJ Contest waarmee beginnende DJ’s een zeer gewilde plek in de line-up kunnen bemachtigen.

Nieuwe site online
Op www.groundzerofestival.com kun je uiteraard de in het oog springende nieuwe trailer bewonderen, maar tref je bovendien de laatste nieuwtjes en alle benodigde achtergrond- en reisinformatie over Ground Zero Festival – Rebirth. Om iedereen alvast in de perfecte feeststemming te brengen is er naast de trailer ook een uitgebreid archief aangelegd met foto’s, video’s en websites van de voorgaande edities. Als klap op de vuurpijl gaat gelijktijdig met de release van de website ook de livestream Ground Zero Radio ‘on air’.

Dj contest
Ground Zero Festival roept vanaf 4 april alle beginnende DJ’s op om een set te mixen met een speelduur tussen de 30 en 40 minuten. Deze kan je naar Soundcloud uploaden en wordt vervolgens geplaatst op de Ground Zero website. Hier kunnen alle bezoekers stemmen op hun favoriete set.

De winnaar maakt niet alleen kans op een plek in de line-up, maar mag bovendien een dag lang aan het artiestendom snuffelen. Na binnen te zijn gekomen via de artiesteningang wordt je samen met een vriend of vriendin begeleid naar het podium, kun je chillen met aanstaande collega’s en gratis drinken in de artiestenlounge. Een uitgelezen mogelijkheid derhalve om jouw verborgen DJ-talenten aan een groot publiek te laten horen, maar ook een kans om eindelijk in de schoenen van een professionele DJ te staan.

Op 4 april gaat de contest van start en staan alle ins en outs op www.groundzerofestival.com. Begin dus nu al met het voorbereiden van je set!

Tickets
Tickets voor Ground Zero Festival zijn verkrijgbaar op www.groundzerofestival.com en bij alle Primera shops.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 26-03-2011 om 01:59 door Khadber | Translate:

Reacties (6)

Plaats reactie
BackupNL 26-03-2011 @ 02:08:12

leuk idee om een plekje in de line up te geven voor beginnende dj’s.
nadeel is dat je per dag 50 spam mailtjes krijgt van mensen die mee gaan doen :P.

The Anim0l 27-03-2011 @ 18:12:10

kzie ook niemand echt elke setje luisteren en dan pas stemmen

Dream Chaser 29-03-2011 @ 11:19:38

Grootste nadeel zal zijn dat er niet echt objectief gestemd gaat worden.
Misschien beter als de organisatie iets van een jury samensteld.
Maar ik zal toch een poging wagen, niet geschoten is altijd mis zeggen ze he :)

Undertaker69 29-03-2011 @ 14:42:07

Ja ik ga toch echt wel mee doen! Nee heb je, ja kun je krijgen!

Undertaker69 29-03-2011 @ 14:42:28

bovendien leuk initiatief!

Agonizerz 30-03-2011 @ 19:40:22

I’m in :-D ze zeggen begin al voor te bereiden.. Maar welke stijl??
Hardcore of hardstyle?? :(

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook