Nieuwe websites Theracords gelanceerd

2011 was een groots jaar voor Theracords. Met releases die steevast bovenin de charts terecht kwamen en artiesten die op de meest fantastische feesten draaiden, heeft het label grote sprongen gemaakt. Bij dit proces van professionalisatie hoort ook een fris uiterlijk. Deze sterkere, mooiere en meer professionele nieuwe look is ondertussen al geïntroduceerd in de merchandise, het artwork en de Theracords Bookings website. Nu is het tijd voor de laatste fase met de lancering van de nieuwe Theracords en Therabyte websites!

De nieuwe huisstijl lijkt op het eerste gezicht misschien maar een kleine update, maar als je goed kijkt zie je een stijl die verfijnder is, maar wel de authentieke identiteit van Theracords behoudt. De nieuwe stijl heeft een prettigere uitstraling door de aangepaste kleur, vette look en moderne uitstraling.

Op de nieuwe Theracords en Therabyte websites vind je het laatste nieuws, alle informatie over de labels, de aangeboden diensten en de complete release catalogus. Bekijk ook het schema voor de Theracords radio show, de leuke gratis downloads en vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief!

Bezoek de nieuwe websites op:

www.theracords.com
www.therabyte.com

Heb je commentaar of suggesties? Voel je vrij een mailtje te sturen naar [email protected]!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 10-12-2011 om 17:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
delange 10-12-2011 @ 18:24:38

^^

Joshua 10-12-2011 @ 18:40:39

Mooie website, zou het alleen niet logisch zijn als er ergens op de website staat welke DJ’s er dan wel niet precies zijn aangesloten bij Theracords?

dnl 12-12-2011 @ 10:32:22

Ben het met Joshua eens!

hardstyle92 14-12-2011 @ 11:41:48

niet heel speciale site maar zeker wel beter dan vorige

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook