Night of the dj’s – Carnaval Madness: Trailer, line-up en informatie

Wie zegt dat je uit het zuiden moet komen om los te gaan tijdens carnaval? Of dat je moet los gaan op melige carnavalsnummers als ‘Er staat een paard in de gang’ of een ‘zachte G, harde L’? Don’t worry, dat hoeft ook helemaal niet! Takens heeft op 5 maart misschien wel een carnavalsfeestje, maar dan wel eentje in de Night of the dj’s stijl!

Night of the dj’s gaat flink gas geven op 5 maart aanstaande, uiteraard geheel in stijl van de carnavalstraditie. Verwacht dansende clowns en een mooi gedecoreerde zaal vol met ballonnen. We hebben trouwens een heel bijzondere prins carnaval. Niemand minder dan MC da Syndrome zet zijn beste carnavalsbeentje voor en verschijnt deze avond als het boegbeeld van dit vrolijke feest! Ook zal hij deze avond zelf een plaatje gaan draaien, ook een unicum natuurlijk. Het is niet verplicht, maar het zou natuurlijk leuk zijn als jij deze avond ook in je carnavalsoutfit los gaat!

Maar genoeg over carnaval nu: Welke dj’s zullen Balkbrug aandoen op 5 maart?

YouTube Preview Image

Tatanka
De trots van Italië! Valerio Mascellino, alias Tatanka, staat bekend om zijn rauwe en kneiterharde hardstyle. Naast Nederland, is ook Italië één van de landen waar de allerbeste hardstyle producties vandaan komen. En geloof ons, Tatanka heeft helemaal een naam hoog te houden op dat gebied.  Hij pakt dus ook maar wat graag het vliegtuig op 5 maart om iedere aanwezige bezoeker een Italiaans hardstyle lesje te geven!

Frontliner
Natuurlijk hebben we ook Hollandse invloeden tijdens Carnaval Madness. Eén van de onbetwiste toppers van het Scantraxx label: Frontliner. Hij draait er lustig op los in de weekenden en produceert de ene naar de andere hardstyle knaller. Reden genoeg om hem op 5 maart aanstaande uit te nodigen toch?

Krusaders
Ook is er ruimte voor nieuw talent op 5 maart aanstaande. De Krusaders zullen haarfijn laten zien waarom zij een naam zijn om in de nabije toekomst rekening mee te houden!

Het mag duidelijk zijn. Het echte carnavalsgevoel, wel met een ruig tintje natuurlijk, beleef je gewoon in jouw Takens! Dus trek je meest feestelijke pakkie aan en ga los!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-02-2011 om 17:02 door Jor-D | Translate:

Reacties (6)

Plaats reactie
Lumines 17-02-2011 @ 23:48:56

hahah wat een idioot!

flevoboys 18-02-2011 @ 11:09:01

Haha wat een held!

Roan 19-02-2011 @ 12:08:17

Een schande dat krusaders boven tatanka en frontliner staan op de poster.

Maximum 19-02-2011 @ 23:16:27

amateuristische trailer zeg hahaha wat slecht!

Squit 23-02-2011 @ 20:23:11

Haha trailer is wel lache:P. Ik ben benieuwd naar Krusaders, ben er dus zeker wel bij.

Dudejay 28-02-2011 @ 16:48:28

met roan eens!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook