Night of the DJ’s: 25 Years The Prophet, zaterdag 5 november

Dov Elkabas, alias The Prophet, viert dit jaar zijn 25 jarig artiestenjubileum. En laat hij nou Takens hebben uitgekozen als één van de plekken om dit persoonlijke wapenfeit te vieren. Op zaterdag 5 november aanstaande neemt The Prophet je mee op een muzikale reis naar zijn verleden, heden en toekomst…

Hoe het allemaal begon
Vroeg in de jaren tachtig raakte The Prophet voor het eerst de draaitafels aan. Na een poos house en hip-hop te hebben gedraaid, groeide in de jaren negentig zijn voorliefde voor de hardere stijlen. Al snel hoorde hij tot de iconen van de toen mateloze populaire hardcore scene. Samen met de andere Dream Team leden, maar ook solo, zorgde hij ervoor dat elke gabber minimaal één hardcore plaat van The Prophet in zijn platenkast had staan. Een voorloper in hardere dance scene is Dov Elkabas altijd al geweest, dit bleek nog maar eens toen hij in 2002 zijn eigen hardstyle label Scantraxx Recordz startte. De hardcore lag in die tijd volledig op zijn kont, en Dov voelde dat het anders moest. Samen met Dana en Pavo is hij in belangrijke mate verantwoordelijk geweest van het succes van Hardstyle in ons landje.

Wat mag je verwachten op 5 november?
The Prophet zal je op 25 november een uitgebreide toer geven door zijn imposante en veelzijdige carrière. Of het nu good old early hardcore is, of hardstyle uit het prille begin van dit deccenium, of gewoon de hardstyle van nu, alles komt voorbij! Natuurlijk viert hij ook in Takens zijn jubileum niet alleen. Wij stellen zijn kompanen voor die avond even aan je voor.

Brennan Heart
Door de jaren heen is hij een vaste steun en toeverlaat geworden voor The Prophet. Met talloze kneiters van producties op het Scantraxx label, is Brennan Heart niet meer weg te denken wanneer je hebt over de grotere hardstyle artiesten die Nederland rijk is.

Adaro
Takens zou Takens niet zijn, als we je eens in de zoveel tijd ook een nieuw talent zouden voorschotelen. Adaro is zo’n talent. Blijkbaar denken ook anderen daar zo over, want Q-Dance boekte hem deze zomer op feesten als Defqon.1, The Qontinent en Q-Base. Maar op 5 november aanstaande dus gewoon te zien in jouw Takens!

Mc Renegade
Jouw ceremoniemeester bij uitstek tijdens 25 Years The Prophet. Mc Renegade, tevens groepslid van de Noisecontrollers, mag inmiddels haast een veteraan in het MC vak genoemd worden. De ideale man om deze avond aan elkaar te praten.

This is the night… This is your Night of the dj’s!

Adres
Uitgaanscentrum Takens
Meppelerweg 7
7707 CL BALKBRUG
Telefoon: 0523-65 63 77
[email protected]

YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 04-11-2011 om 09:37 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
The Profox 04-11-2011 @ 18:14:58

Mmm misschien wel leuk voor sommige mensen

En wat hebben sommige mensen toch met het woord ailias de laatste tijd of valt het me nu pas op? :p

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook