Night of the Dj’s – A new legacy will begin: Line-up en informatie

Het jaar 2445. Op onze aarde is eigenlijk niets meer zoals in onze eeuw. Door de eeuwenlange en constante vervuiling en uitlaatgassen is het broeikaseffect onhoudbaar geworden. Grote stukken van de wereld staan continu onder water. Dit geldt ook voor Nederland. Doordat er nog maar kleine stukken van ons land bewoonbaar zijn, strijden verschillende groeperingen om het bezit van de steeds schaarser wordende grond. Op 02 februari aanstaande maken we een tijdreis naar 2445 en zullen enkele van deze groeperingen hun voornaamste high-tech soldaten en robots naar Balkbrug sturen om daar de strijd te beslechten…

Coone a.k.a Omnitron
De Belgische half-man/half-robot. Doordat er in België een grote chemische oorlog woedt, en het land eigenlijk volslagen onbewoonbaar is, zal hij al zijn krachten in zetten op 02 februari om zijn geliefden uit eigen land een veilige woonplaats te kunnen bieden in Nederland. Hij schroomt niet om in een waanzinnig tempo scheurende baslijnen, overstuurde kicks en krachtige melodielijnen op zijn publiek en tegenstanders af te vuren.

Adaro a.k.a. Warlock
Eén van de meest gevreesde strijders van de planeet Mars. Omdat op Mars inmiddels overbevolking heerst is hij op verkenning gestuurd door de oppergeneraal van zijn planeet om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor de bewoners van Mars om neer te strijken op planeet aarde. In een duizelingwekkende reis van 99 dagen zal Adaro doormiddel van een Jetpack neerstrijken in Balkbrug op 02 februari aanstaande. Adaro, deel van het duo Gunz for Hire, zal de meest ruwe en harde tracks in de strijd gooien om zo zijn opponenten uit het gebied te verdrijven.

Radical Redemption a.k.a. Humanoid
Deze strijder gebruikt een heel geavanceerde manier van oorlogsvoering. Doormiddel van telepathie is hij in staat binnen te dringen in het brein van zijn toehoorder. Hij beseft daardoor als geen ander wat het kritische publiek van Night of the dj’s van hem verwacht en zal er alles aan doen om zijn positie veilig te stellen.

Mc Renegade – Captain Crossfire
Deze man overbluft zijn tegenstanders niet met geweld en wapens. Hij zet zijn waanzinnige stemgeluid in om zo angst in te boezemen bij iedereen die hem tegenzit. De Master of Ceremony bij uitstek!

Bird – A.k.a. Johnny Warfare
De huissoldaat van jouw Takens. Hij is als geen ander verbonden met jouw Takens en doet er alles aan om de locatie te beschermen van kwade invloeden van buitenaf. Uiteraard met de vetste hardstyle van dit moment!

Join us and be part of a new legacy!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 31-01-2013 om 11:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook