Night of the dj’s – Anonymous: Message to the people

Zaterdag 4 mei staat er tijdens jouw maandelijkse portie Night of the Dj’s in Balkbrug iets opmerkelijks te gebeuren. Een beweging die normaliter alleen via internet geheime operaties uitvoert om een statement te maken naar overheden, bedrijven en de politiek, reist af naar Takens om hun anonieme boodschap en infiltraties op websites, cybercrime en grootschalige hacking-operaties kracht bij te zetten.

YouTube Preview Image

Wanneer een vijftal mannen, alleen een V for Vendetta dragend masker, Takens binnenlopen, zal hun boodschap aan hardstyle-minnend Overijssel even duidelijk, onomkeerbaar en hard zijn. De in Takens aanwezige bezoekers zullen gedwongen worden alles te geven in een zes uur lange hardstyle marathon. Alleen dan, zo heeft de Anonymous beweging beloofd, zal zij de Nederlandse overheid en al haar computersystemen in tact laten zodat massale chaos en wanorde kan worden verkomen.

De in Takens aanwezige bezoekers zullen gedwongen worden alles te geven in een zes uur lange hardstyle marathon. Alleen dan, zo heeft de Anonymous beweging beloofd, zal zij de Nederlandse overheid en al haar computersystemen in tact laten zodat massale chaos en wanorde kan worden verkomen.

Brennan Heart
Meester in het hacken van grootschalige en belangrijke financiële en overheidscomputernetwerken. Daarnaast uiteraard zeer talentvol en gerespecteerd hardstyle producer. Brennan Heart heeft toegezegd voorlopig geen gecoördineerde politieke en terroristische acties te doen op het wereldwijde web, wanneer de Night of the dj aanhangers compleet los zullen gaan op 4 mei aanstaande.

Tartaros
Gevreesd door vriend en vijand door zijn rauwe releases op The Magic Show Records. Kwam afgelopen najaar nog grootschalig in het nieuws doordat hij met een ‘wall of sound’ in één klap de beurs op Wallstreet voor 2 dagen stil legde. Op 4 mei eist hij van de Night of the dj’s bezoeker totale overgave, anders worden verdere acties niet uitgesloten!

F8Trix
Ook aanwezig op 4 mei, een jonge hond in de Anonymous beweging, berucht om zijn aanval op de online beveiligingsystemen van de FBI in het voorjaar van 2011. Met één druk op de toets veranderde hij belangrijke security files en plaatste hij het systeem vol met zijn eigen tracks van het befaamde Scantraxx label.

MC Axys
De stem van de Anonymous beweging. Waar leden van de Anonymous beweging zich verschuilen op stoffige zolderkamers om zo hun politieke statements via internet te verspreiden, treedt Mc Axys vaak op als voorman en spreker van de groepering. Ook op 4 mei aanstaande zal hij de bovengenoemde dj’s begeleiden tijdens avond van ongekend digitaal hardstyle geweld…

www.nightofthedjs.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 28-04-2013 om 22:15 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
DissOrder 29-04-2013 @ 13:15:49

Beetje een raar thema voor een hardstyle feest…

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook