Night of the dj’s – Gangster Squad: Line-up en informatie

Op 2 maart aanstaande is Takens Balkbrug tijdens Night of the dj’s het toneel voor een internationaal topoverleg tussen de meest vooraanstaande bazen uit de Europese mafiawereld. Deze keer gaat het overleg niet over illegale dranktransporten of de omzetten uit geheime casino’s. Nee deze keer staat iets heel anders over het programma. Doel van het overleg is om het fenomeen ‘hardstyle’ nog verder uit te rollen over heel Europa. De bazen hebben dan ook het plan opgevat om op 2 maart aanstaande de hardstyle sound totaal toe te eigenen om zo de onderwereld te laten zien dat het menens is.

Frontliner – a.k.a. Jimmy Justice
Een maffiabaas van het allereerste uur.  Met tracks als ‘Spacer’, ‘Discorecord’ en ‘Dream Dust’ heeft hij in relatief korte tijd veel aanzien verkregen, van zowel vriend als vijand. Met als voornaamste wapens een goede set Pioneer CDJ 2000 decks, wil hij ervoor zorgen dat de mafia voet aan de grond krijgt binnen de internationale hardstyle scene.

Crypsis – a.k.a Tommy Two Fingers
Als Poolse Nederlander heeft Crypsis veel en goede connecties met de Poolse maffia. In begin van deze eeuw hield hij zich nog mee bezig met grootschalige afpersingen en had hij goedlopende internationale handel in allerlei illegaal smokkelwaar. Maar sinds een aantal jaren heeft hij de overstap gemaakt naar de wereldwijde distributie van Raw Hardstyle. En met succes!

Festuca – a.k.a. Biggie Bigs
A new kid on the Block. Een jonge hond tussen alle wat oudere gangsterbazen, maar daarom juist extra ambiteus en gemotiveerd. Let’s rock this place!

Mc Villain – A.k.a. Joe Blow
Verbaal geweld is zijn ding. Gewapend met slechts een microfoon, zal hij op de gangster meeting van 2 maart aanstaande zijn overduidelijke stempel drukken.

Ben jij erbij op deze crimineel lekkere avond? See you @ Night of the dj’s!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 27-02-2013 om 21:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook