Night of the DJ’s – Psyko Foundation: Line-up en informatie

Gekkenhuis, inrichting, gesticht: allemaal benamingen voor een plek waar je als gezonde Nederlander niet terecht wenst te komen. Maar… wees gewaarschuwd. Takens verandert voor één avond in zo’n plek tijdens de Psysko Foundation editie van Night of the dj’s op zaterdag 1 juni en zal een aantal van de meest gevaarlijke hardstyle psychopaten opstellen voor een angstaanjagende editie van Night of the dj’s. Op deze avond begeef je je in een knotsgek en dreigend hardstyle walhalla, waar zelfs de danseressen geketend zijn in dwangbuizen, zodat Takens zal proberen in te staan voor de veiligheid van haar bezoekers! De visuals op de schermen staan uiteraard ook helemaal in het teken van het gestoorde thema. Verwacht beelden uit huiveringwekkende films. Wie herinnert zich bijvoorbeeld niet meer Hannibal Lecter uit Silence of the lambs?

YouTube Preview Image

Your lunatics of the night are…

Psysko Punkz (a.k.a. The Twisted Two)
Met een naam als Pysko Punkz mag je natuurlijk niet achterblijven op een freaky en gestoorde editie van Night of the dj’s. Temeer omdat Wietse Amersfoort & Sven Sieperda, alias Psyko Punkz, ook nog eens in razend succesvol zijn in alles wat ze doen. Ook deze zomer zullen ze wederom hollen van festival naar festival. Denk aan events als Defqon.1, Tomorrowland, Fantasy Island, om er maar eens een paar te noemen. Maar op 1 juni mogen de heren bij wijze van hoge uitzondering eenmalig op verlof uit hun maximaal beveiligde psychiatrische inrichting, om hun mentale harstyle geweld in Balkbrug door de speakers te laten knallen!

Slim-Shore (a.k.a. The Psycho Agressor)
Al een aantal jaren released hij met gepaste gekte zijn tracks op het allom gerespecteerde Fusion label. Op 1 juni aanstaande zal hij trachten te ontsnappen uit de psychiatrische inrichting “Boszicht”, om koers te zetten naar Balkbrug. Wees dus gewaarschuwd!

Re-volt (a.k.a. Mental Disorder)
In het jaar 1985, toen deze Fusion dj nog maar een klein kereltje was, stond hij al bekend als schrik van de buurt. Onschuldige kinderen maakte hij het leven zuur, leraren waren als de dood voor hem, en ieder die hem kende liep met een grote boog om hem heen. Een ware en geschifte terrorist, zo ook op 1 juni, met als wapen de vetste hardstyle!

Mc-JEFF (a.ka. The Dutch Psycho)
Slechts gewapend met zijn microfoon, zorgt deze master of ceremony voor totale wanorde en een angstaanjagende stage performance. Met maar één doel voor ogen: de Takens crowd te laten rocken op dreigende en gestoorde en rauwe hardstyle op 1 juni aanstaande. De ideale MC om de Pysko Foundation editie van Night of the Dj’s kracht bij te zetten. Be aware!

Night of the dj’s: think I’m going PSCYHO!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 24-05-2013 om 19:14 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
iMark 27-05-2013 @ 15:50:47

Ik ga nu toch wel ineens anders denken over Slim Shore en Re-Volt xd

mr_vertigo 29-05-2013 @ 21:49:58

Jezus, wie heeft dit stukje geschreven? Echt zo’n groep 8 voordracht haha!

bloemkool 31-05-2013 @ 20:32:00

wat een kinderachtige tekst…

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook