Night of the DJ’s – Sinterklaas vs. de Kerstman: De line-up

Groot was je waarschijnlijk je verdriet toen je een jaartje of 8 was en een klasgenootje je vertelde dat Sinterklaas eigenlijk maar een fabeltje was. Have we got news for you! Sinterklaas bestaat nog wel degelijk en zal de Night of the dj’s editie van 1 december aandoen. Maar er is wel een behoorlijk verschil met de ‘echte’ Sinterklaas. Deze Sinterklaas is namelijk een bad ass M#F die houdt van hardstyle, wilde feesten en een hekel heeft aan al die zeurende kindertjes en bovenal die irritante Kerstman! De Kerstman laat natuurlijk niet over zich heen lopen en zal 1 december even laten zien dat hij dé man van de avond is. Dat wordt dus een keiharde battle tussen deze twee. Lees snel verder!

Naast de namen van vervelende kindertjes, heeft de Takens Sint een aantal telefoonnummers van zeer vette hardstyle artiesten in zijn grote boek staan. Zo heeft de Sint even een belletje gedaan om te zorgen dat niemand minder dan Brennan Heart de hoofdact vormt tijdens deze editie van Night of the dj’s. Ook heeft de Goedheiligman goede contacten met de Frequencerz.

De Kerstman laat zien dat hij ook zo zijn contacten heeft en heeft Inner Heat gevraagd om zaterdag 1 december Takens te laten rocken! Om de battle tussen deze twee historische figuren in goede banen te leiden en om de avond vocaal te ondersteunen zal niemand minder dan MC Renegade op deze editie spectaculaire van Night of the Dj’s aanwezig zijn.

Tot slot nog een kort gedicht..

Je leest het al. Cadeaus en pepernoten zullen je om de oren vliegen tijdens Sinterklaas VS De Kerstman. Wij zullen het erg leuk vinden als jij ook komen kan. Voor 10 euro kan jij al bij deze editie van Night of the DJ’s aanwezig zijn. En voor de mensen die voor 22.30 komen is de entree gratis, is dat niet fijn?

See you @ Night of the Dj’s – Sinterklaas VS De KerstmanVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 14-11-2012 om 11:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
G1LL 15-11-2012 @ 10:26:18

Prima line-up! Opkomend, headliner en dikke afsluiteren :)

Dudejay 18-11-2012 @ 17:32:40

Deze keer maar overslaan

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook