Night of the DJ’s – Stampend paasfeest: 33 years of ADHD

Stel je voor: de lente van 1979. Op 1 april van dat jaar wordt er ergens in Drenthe een druk kereltje geboren, een heel druk kereltje… Ouders, doktoren en de voltallige kraamhulp verwonderen zich over het hyperactieve baasje dat in zijn wiegje de hele tijd wilde bewegingen loopt te maken, volop schreeuwt, lacht en vrolijk gromt en brult. Nu 33 jaar later, is hij de meest energieke, gekke en drukke MC die ons land rijk is.

Mc da Syndrome doesn’t have ADHD, he is ADHD…

Please welcome the crazy easter bunny
Een combinatie tussen een knotsgek paasfeest en hét verjaardagsfestijn van één van Nederlands’ meest talentvolle rasentertainers: Mc da Syndrome. Zaterdag 7 april wordt alles uit de kast gehaald in jouw Takens om een moddervette Night of the dj’s paas-editie neer te zetten. Al sinds jaar en dag raast hij over de nationale en internationale podia, om de betere hardstyle en hardcore feesten van ons land van net dat beetje extra’s te voorzien. Mc da Syndrome zal op 7 april opkomen zoals alleen hij dat kan, uitgedost met een grote hoed, lange jas in paashaas outfit, hossend door de zaal en rennend over het podium. Met aan zijn hand sexy ‘bunnies’ heeft hij het meest weg van een combinatie tussen Playboy baas Hugh Hefner en een paashaas met ADHD.

Friends of Mc da Syndrome
Natuurlijk is Mc da Syndrome niet alleen op deze avond. Hij heeft vrienden uit het vak uitgenodigd om hét stampende paasfeest van 2012 tot een daverend succes te maken:

Deepack
Er zijn niet veel artiesten net zo dol, gek en druk als Mc da Syndrome, maar de heren van Deepack komen toch wel aardig in de buurt! Het sympathieke duo heeft er zin in en zal op 7 april wederom een flink portie hardstyle uit de cd mapjes te voorschijn te halen!

Frontliner
Brak door met de mega kneiter Spacer. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en heeft Frontliner een uitpuilende draaiagenda. Hij maakt maar wat graag tijd vrij om tijdens Mc da Syndrome’s verjaardagsfeest de zaal flink op zijn kop te zetten!

Arkaine
Het nieuwe succestrio van Scantraxx records! Wees erbij op 7 april om te zien waarom je deze jongens in de nabije toekomst heel scherp in de gaten moet houden…
Geloof ons, jij hebt op 7 april echt geen beter alternatief om een knotsgek en dol hardstyle paasfeest te vieren. Mc da Syndrome heeft ontzettend zin om samen met jou een vreselijk drukke, energieke en dolle verjaardag te vieren!

Be a part of the madness… Be a part of 33 years of ADHD!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 14-03-2012 om 22:04 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
danny97nl 15-03-2012 @ 19:29:50

hopen dat t niet 18 + is anders kom ik er nie in :cry: -_-

Ahumm 17-03-2012 @ 11:29:15

‘t is gewoon 16+ hoor :)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook