Night Of The DJ’s – The Kickoff: De line-up en informatie

Wake up! Je vakantie is weer voorbij. Maar wees niet getreurd, in Takens beginnen we met een dikke vette Kickoff! van een nieuw seizoen Night of the Dj’s! Normaal gesproken zou een editie van Night of the DJ’s op de eerste van de maand vallen. Om de simpele reden dat alle Dj’s deze periode in Oostenrijk en Australië verblijven, hebben wij besloten om met hoge uitzondering deze editie een weekje te verzetten. Gooi al je opstartproblemen en frustraties maar aan de kant want zaterdag 13 oktober 2012 zullen we vol gas een fantastische avond tegemoet gaan. Ze zeggen wel eens een goed begin is het halve werk. Takens heeft daarom ook alles uit de kast gehaald om een super vette line-up voor jullie neer te zetten. Check hieronder het resultaat maar eens.

YouTube Preview Image

D-Block & S-Te-Fan
‘We are the young ones’ En dat zijn we nog steeds. Een stijl als Hardstyle laat je leeftijd stilstaan zo lang je ervan houdt.  Niet alleen deze recente vette hit geeft iedereen kippenvel over je hele lichaam maar na het produceren van tal van dijken van platen zijn D-Block en S-Te-Fan nog steeds de superieuren binnen de scene. Welke plaat ze ook maken, het slaat in als een bom bij het publiek en wordt op elk feest met energieke kracht uit de speakers gepompt. Als sinds jaren zijn deze heren het grote voorbeeld voor velen met een unieke eigen stijl. Tijdens de Kickoff mogen deze helden dus volgens absoluut niet ontbreken op de line-up van dit fantastische feest.

Code Black
Corey Soljan, beter bekend als Code Black heeft in ongekende tijd zichzelf boven in de Hardstyle hitlijsten weten te plaatsen met zijn waanzinnige producties. We weten allemaal waar het verhaal begon met deze artiest die een aantal jaar geleden uit Australië overkwam om hier carrière te maken.  Hij heeft laten zien dat hij de kracht en de kwaliteiten in huis heeft om iedereen versteld te laten staan van zijn melodieuze en infiltrerende uitspattingen. Productie na productie zijn juist diegene waar het publiek op zit te wachten. Een Fusion koning als deze heten wij daarom ook van harte welkom tijdens een nieuwe editie van Night of the DJ’s.

E-Force
Een stijl die zich in korte tijd als een bom heeft ontwikkeld binnen de Hardstyle is de RAW. Keiharde kicks, een dikke vette screech, krachtige melodieën. Er zijn veel artiesten die zich in de loop van deze evoluerende periode bij deze tak van de Hardstyle hebben aangesloten. Een man die daar met kop en schouders boven uitsteekt is E-Force. Edward Aandewiel heeft in een flits tal van producties en co-producties op zijn naam mogen zetten. Daarnaast heeft hij op de meeste grote festivals zijn kunsten al laten zien waaronder Defqon, Decibel en Q-Base. Als DJ staat hij graag solo, back to back, LIVE en maakt hij deel uit van het inmiddels zeer populaire A2 Allstars Team. Een energieke aanvulling voor de avond!

Mc Da Syndrome
De MC van deze avond zal niemand minder zijn dan Mc Da Syndrome. Met zijn Mc skills on stage is hij één van de beste MC’s in de scene en dankzij zijn energie en doorzettingsvermogen een perfecte match tijdens Kickoff, 2Fast 2Furious!

Face it! De vakantie is voorbij, de dagelijkse shit is weer begonnen, time to let yourself go. En waar kan dat beter dan op de eerste editie van Night of the Dj’s in Takens?  Voor de prijs van 10 euro kan jij er zomaar bij zijn. En als je voor 22.30 aanwezig bent, kan je zelfs gratis naar binnen!

Let the Kickoff begin!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 12-09-2012 om 10:30 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Festuca 15-09-2012 @ 14:33:57

hoogstwaarschijnlijk aanwezig :-)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook