Night of the DJ’s: You have a very important appointment

De zomer is voorbij. Als het goed is ben je al weer helemaal in beland in de dagelijkse realiteit en werk of studeer je je weer helemaal de pleuris. Hoe leuk is het dan ook om met de kick-off van een heel nieuw seizoen Night of the dj’s héél eventjes aan de alledaagse realiteit te ontsnappen…

Go down the crazy rabbit hole…

Tijdens de allereerste editie van Night of the Dj’s van het nieuwe seizoen op zaterdag 1 oktober aanstaande, nemen je we mee op een reis vol met fantasy en mystery. Ga net als Alice uit het overbekende sprookje mee naar Wonderland. Voor één avond is Takens een plek waar niets is wat het lijkt. Een plek waar chaos en wanorde heerst. Waar overal vreemdsoortige wezens opduiken, gekke situaties ontstaan en waar zin en onzin feilloos door elkaar lopen. Het ultieme psychedelische sprookje. Een waar wonderland waar de Mad Hatter uit de film over het Takens podium zal dwalen en de Takens dance crew uitgedost zal zijn als figuren uit Alice in Wonderland. De visuals op de avond zullen de psychedelische en duistere sfeer compleet maken. Maar toch is er die avond wel een verschil ten opzichte van het oorspronkelijke sprookje. Want in het sprookje dat Night of the Dj’s heet zie je namelijk de beste internationale hardstyle dj’s, die niet stoppen totdat elke bezoeker van Takens totaal uitgeput naar huis gaat! We stellen ze even aan je voor:

Zatox
Yes! Je leest het goed, Gerardo Roschini, alias Zatox pakt op 1 oktober het vliegtuig vanuit Italië om er hoogstpersoonlijk voor te zorgen dat deze Kickoff van Night of the dj’s er echt ééntje voor in de boekjes wordt. En zeg nou zelf, als er iemand is op deze aardkloot die weet hoe je een zeer stevige hardstyle set door de zaal moet knallen, dan is het wel Zatox. Zijn ruige en harde stijl hoor je ook in zijn producties op toonaangevende hardstyle labels als Activa Records, Droppin’ Beats en Wicked Records. Let the games begin!

Frontliner
Wat goed is hoef je niet altijd van ver te halen. Frontliner is namelijk net zo Hollands als een regenachtige zomerdag in augustus! Dat Frontliner goed is in wat ie doet, blijkt alleen al uit de reacties onder zijn artiestenprofiel op Partyflock: “Echt een HELD!!!”, “Geniaal ;¬ deze man maakt temponummers van begin tot eind raggen!” of “Een van de beste hardstyle dj’s allertijden!”

Digital Punk
Hij begon in 2007 met het draaien en produceren van Jump, maar is inmiddels over op het o zo geliefde hardstyle. Dit jaar bracht hij zijn eerste soloalbum uit en het resultaat mag er zijn!

Mc da Syndrome
Ja hoor, daar is ie weer! De hele zomer is hij van festival naar festival gegaan, maar zoals het een echte ADHD’er betaamt, is hij natuurlijk nog lang niet uitgehost. Laat Mc da Syndrome zweept je op, maakt je gek en perst de laatste beetjes energie uit je lichaam, elke keer weer!

This is the night… This is your Night of the Dj’s!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 20-09-2011 om 20:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
SoundTunerZ 20-09-2011 @ 20:34:30

mwoa deze skip ik. Zatox zal wel heel veel eigen tracks zijn, frontliner is niet echt meer mijn ding en digital punk heeft me tot nu toe ook nog nooit weten te overtuigen op een feest. Dus hopen dat volgende editie weer een wat betere line up heeft :)

Festuca 21-09-2011 @ 12:38:40

Ich binn da bei!! :D

RoBinVdHaRdStYleR 21-09-2011 @ 19:19:52

wel aardige lineup :) .

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook