Nightmare – Re-enter the Timemachine: De line-up

Op zaterdag 5 mei 2012 wordt de fundering van het Rotterdamse sportpaleis Ahoy van 22:00 tot 07:30 getest op haar bouwconstructie, want geen geluidslimiet is een uitdaging!

De organisatie heeft afscheid genomen van de grote hal in Ahoy, waar de eerdere edities veelal gehouden werden vanwege het feit dat deze voormalige locatie geen toegevoegde waarde meer had voor een groot evenement als Nightmare. Deze hal had te weinig sfeer en strenge geluidsnormen.

UDC en Midtown hebben met Ahoy een overeenstemming bereikt om eenmaal per jaar het unieke sportpaleis als entourage voor Nightmare te mogen gebruiken! De organisatie ziet hierin een kans om eindelijk weer eens vol uit te pakken zonder allerlei beperkende regels. Omdat we het sportpaleis maar een keer per jaar tot onze beschikking hebben, zal “re-enter the timemachine” de enige editie zijn in 2012.

RE-ENTER THE TIMEMACHINE
De eerste “Enter the Timemachine” uit 2006 is voor velen één van de hoogtepunten geweest in de Nightmare serie. Met “Re-Enter the Timemachine” gaan UDC en Midtown deze editie proberen te overtreffen.
Het sportpaleis heeft, buiten dat het geen geluidslimiet heeft, talloze andere grote voordelen.
De compacte Arena is bij uitstek geschikt om een vette party te geven met de entree, sfeervolle tribunes, een grote VIP Area met alle faciliteiten die denkbaar zijn, de bouw van een superpodium, de lichtshow, het entertainment en natuurlijk een geweldige line up!
“Re-Enter the Timemachine” zal een reis zijn door de tijd, verzorgd door de grootste artiesten binnen de hardcore-scene.

LINE UP
Darkraver vs. Rob & MC Joe
Mad Dog vs. Amnesys
Panic vs. Paul
Shadowlands agressors (Live)
Outblast vs. Angerfist
Tieum vs. Partyraiser
Promo vs. Catscan (File set)
Noize suppressor vs. Stereotype
Marc acardipane

VIP-SPECIAL
Wil jij kans maken op een VIP-SPECIAL pakket? Vertel ons dan welk jaar in de hardcore historie jij het allerbeste vond, en waarom. Plaats je reactie op de Facebook site onder het kopje “VIP-SPECIAL”.

Als jij wint worden jij en 7 vrienden thuis worden opgehaald door de speciaal voor deze editie ingehuurde Freddy Krueger, met de Nightmare VIP bus.

De Nightmare partybus zal jullie onder het genot van een drankje naar Nightmare brengen en natuurlijk worden jullie na Nightmare weer thuis gebracht.

Daarnaast win je 8 Viptickets met een exclusieve backstage rondleiding, en een gesigneerd T-shirt door alle artiesten van Nightmare!

Re- Enter the Time Machine wordt een legendarisch feest om nooit meer te vergeten, zorg dat je er bij bent op 5 mei in het Sportpaleis Ahoy!

Voor meer informatie met betrekking tot kaarten, VIP tickets, bijbehorend arrangement en vervoer ga je naar www.nightmare.nl.

Wil je als eerste op de hoogte blijven van de laatste updates, winacties en interviews? Houd dan de social media in de gaten!
Facebook
Twitter
Youtube

Normale kaarten kosten 39,50, VIP kaarten 75,00. Deze zijn onder andere verkrijgbaar bij nightmare.nl, Paylogic.nl, midtownshop.nl , Primera, Free Record Shop en andere voorverkoopadressen.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 07-03-2012 om 15:54 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
back2daparty 08-03-2012 @ 02:16:14

Tieum vs. Partyraiser
Promo vs. Catscan

NICE !
Mad Dog vs Amneys ook lekker, wordt gaan dan maar :) :idea:

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook