Nightmare – Re-enter the Timemachine: Timetable en laatste info

Aanstaande zaterdag 5 mei is het D-day voor de hardcore-liefhebbers! In het Rotterdamse sportpaleis Ahoy zullen duizenden fanaten los gaan tijdens de nieuwste Nightmare-editie ‘Re-Enter the Time machine’. De kracht van dit concept is, dat er met gebruikmaking van de tijdmachine een bezoek gebracht wordt aan de hoogtepunten uit de hardcore historie. Deze keer wordt gebruik gemaakt van het sportpaleis, één van de meest gave locaties die er op dit moment in Nederland beschikbaar zijn!

Er is geen geluidslimiet, oordoppen worden daarom gratis uitgedeeld.

Om je optimaal voor te kunnen bereiden op het decibelbombardement is hier de Time Table:

22.00 – 23.30 DJ ROB VS DARK RAVER & MC JOE  
23.30 – 00.15 STEREO TYPE    
00.15 – 01.15 MARC ACARDIPANE
01.15 – 02.30 MAD DOG VS AMNESYS      
02.30 – 03.30 PAUL VS PANIC  
03.30 – 04.30 NOIZE SUPPRESSOR VS PARTYRAISER
04.30 – 04.45 SHADOWLANDS AGRESSORS LIVE      
04.45 – 05.45 ANGERFIST VS OUTBLAST  
05.45 – 06.45 PROMO VS CATSCAN        
06.45 – 07.30 TIEUM

Op 5 mei aanstaande wordt tevens de nieuwe Nightmare CD gepresenteerd, ditmaal gemixt door Amnesys & Mad Dog voor de present CD, en door Energiehal legend DJ Gijs die de Early CD onder handen genomen heeft.

VIP-tickets uitverkocht!
Tickets voor Nightmare zijn nog verkrijgbaar en de normale entreekaarten kosten € 39,50. Alle VIP kaarten zijn uitverkocht! Je kunt de reguliere tickets kopen via de officiële site www.nightmare.nl en via Paylogic.­nl

Verder kun je tickets ook verkrijgen bij alle Primera winkels in Nederland evenals de grotere Free Record Shops, GWK, VVV en Postkantoren. Tevens zijn er nog kaarten aan de deur verkrijgbaar.

Toegangsbeleid
De minimumleeftijd is 16 jaar. Er kan gevraagd worden naar legitimatie om jouw leeftijd te controleren bij de ingang.
Om er voor te zorgen dat iedereen op een veilige manier kan genieten tijdens Nightmare zullen alle bezoekers bij de ingang gefouilleerd worden. De organisatie houdt zich aan het zero tolerance beleid van de gemeente Rotterdam. Dit betekent dat zowel soft- als hard drugs niet zijn toegestaan tijdens het evenement. In samenwerking met de politie zal de organisatie hierop tijdens het hele event controleren.

Wat mag wel mee & wat niet
Jouw fotocamera mag je gewoon mee naar binnen nemen. Professionele foto- en videocamera’s worden niet toegelaten. Deodorant, parfum en soortgelijke producten mogen alleen naar binnen in de originele, gesloten verpakking. Spuitbussen onder druk mogen om veiligheidsredenen niet mee naar binnen. Mensen die met drugs en/of wapens proberen binnen te komen, worden direct over geleverd aan de politie.

Kluisjes
Zorg dat je een warme jas bij je hebt. Wanneer Nightmare is afgelopen kan het buiten koud zijn. Je kunt jouw jas net als jouw tas of andere waardevolle spullen opbergen in één van de vele Lockerbox kluisjes die tijdens het event te huur zijn. Voor een kluisje betaal je €6,- plus €5,- borg voor de sleutel. Je hebt gedurende het hele event toegang tot je kluisje.

Munten
Gedurende de hele nacht is er eten en drinken verkrijgbaar. Betalen doe je met de speciale munten die bij verschillende kassa’s verkrijgbaar zijn. Je kunt hiervoor betalen met cash en pin.

Openbaar vervoer
Ahoy is goed bereikbaar; vanaf station Rotterdam Centraal neem je de metro of de bus naar halte Zuidplein. Deze halte ligt op slechts vijf minuten loopafstand van Ahoy. Let op; in het weekend vindt er geen kaartverkoop plaats op de metrostations, maar er zijn nog altijd kaartcontroles. Voor de laatste info, check www.9292ov.nl of www.ret.nl.

Routebeschrijving auto
Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Neem op de Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en volg hierna de borden Ahoy.
In je Tom Tom of ander navigatiesysteem kun je het adres Ahoyweg 10, Rotterdam invoeren.
Voor een uitgebreide routebeschrijving, check de Algemene Info op de website www.nightmare.nl. Voor de meest actuele verkeersinfo, check www.bereikbareregiorotterdam.nl.

Parkeren
Ahoy heeft een zeer ruim parkeerterrein en rekent €11,- voor een uitrijkaart. Op vijf minuten loopafstand kun je ook terecht in parkeergarage Zuidplein tegen de daar geldende tarieven of op de diverse P+R terreinen, zoals bij de metrostations Slinge en Capelsebrug. Check voor meer informatie en kaarten nightmare.nl & de vertrouwde social media!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 03-05-2012 om 14:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook