Nightmare ‘The Global Hardcore Gathering’: Trailer release

Op zaterdag 3 december 2011 zullen Hardcore liefhebbers vanuit alle hoeken van de wereld bij elkaar komen tijdens Nightmare ‘the Global Hardcore Gathering’. Niets anders dan bruut Hardcore geweld, show en entertainment is wat de bezoekers kunnen verwachten. Als warming up voor deze editie van Nightmare wordt hierbij de trailer gepresenteerd.

YouTube Preview Image

Strakke actie
De echte Hardcore fanatics die van plan zijn om vroeg te komen staat een leuke verrassing te wachten. De eerste 1.000 bezoekers krijgen namelijk een Hardcore goody bag, bestaande uit een cd, een dvd en 3 vinyl platen. Zorg er dus voor dat je op tijd binnen bent, zodat jij een van deze goody bags in ontvangst kunt nemen.

Anthems
Dit jaar zullen er 3 Nightmare anthems geproduceerd worden. Ruffneck, Shadowlands Terrorists en Tieum zullen ieder hun eigen Nightmare sound creëren. De anthems zullen binnenkort worden uitgebracht. Check www.nightmare.nl om ze als eerste te kunnen beluisteren.

CD
Zoals bij iedere editie van Nightmare zal er ook nu weer een cd worden uitgebracht. Een dubbelaar, waarbij de Early schijf wordt gemixt door Stanton en de Present schijf door Stereotype. De cd zal verkrijgbaar zijn tijdens het event.

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar via www.nightmare.nl en bij alle Primera shops in heel Nederland. Mocht je als VIP naar Nightmare willen komen, wees er dan snel bij, want deze tickets zijn bijna uitverkocht.

Travel
Event Travel verzorgt busreizen naar ‘the Global Hardcore Gathering’ en biedt tevens combitickets aan. Ook hiervoor ga je naar www.nightmare.nl.

Info
Nightmare ‘the Global Hardcore Gathering’
3 December 2011
Ahoy, Rotterdam
22.00 – 07.00
www.nightmare.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 08-10-2011 om 10:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
Dwaass 08-10-2011 @ 12:44:51

dikke trailerrr

dylanleijten 08-10-2011 @ 13:29:33

ik snap alleen het concept: “the global gathering” niet..
vantevoren kwamen ze toch ook van verschillende landen, het is nou toch niet zo dat het er door dit concept nog meer worden of wel?

SkiggyRapz18 10-10-2011 @ 09:13:48

Wat een vette trailer… vind het vet hoe dat beeld steeds een beetje verspringt (A)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook