Niks geen lieflijke melodietjes en zoetsappige vocalen tijdens Raw Night

We schrijven het jaar 2001. Door Nederlandse dj helden Lady Dana en Pavo zet het fenomeen hardstyle in Nederland definitief voet aan de grond. Ineens is er Nederlandse clubs een heel nieuw geluid te horen.

Al snel volgen massale evenementen als Qlimax en Qlubtempo. Hardstyle is al snel volledig ingeburgerd en is na een paar jaar net zo Nederlands als Goede Tijden Slechte Tijden, klagen over het weer en één koekje bij de koffie.

Dan nu: het heden, het jaar 2013. Hardstyle is groter dan ooit. Vanuit de ondergrond ontstaan er tevens nieuwe substromingen. Raw hardstyle is zo’n stroming. Op 23 november aanstaande brengt jouw Takensenkele van de beste raw hardstyle specialisten naar Balkbrug voor een avondje ongegeneerd raggen tijdens het concept ‘Raw Night’. Niks geen lieflijke melodietjes en zoetsappige vocalen, fuck that! 23 november aanstaande staat voor het beste dat raw hardstyle momenteel te bieden heeft. Welke dj’s staan er die dag voor je klaar? Lees snel verder!

Frequencerz
Door vriend en vijand toch wel herkend als één van de raw hardstyle meesters van Nederland. Met producties op labels zoals bijvoorbeeld Fusion horen zij inmiddels tot het establishment van Nederland. De mannen timmeren dan ook zowel op productioneel en op dj vlak al jaren behoorlijk ‘raw’ aan de weg. Zij kunnen en mogen dan ook niet ontbreken op 23 november aanstaande.

Geck-o
Eén van de ruige jongens van het bekende Thera label. Deze man heeft zojuist getekend bij headliner-entertainment, oftewel deze man wordt klaar gerijpt voor het grotere werk. Met zijn typerende en kneiterharde stijl laat hij niets, maar dan ook helemaal niets van de dansvloer over. Nog nooit live in actie gezien? Dan is dit je kans. Check this M*F out tijdens de in jouw Takens!

Outbreak
Een van de hardste mannen uit Australie. Inmiddels een graag geziene gast tijdens de talrijke hardstyle evenementen die ons hardstyle minnend landje rijk is. Laat je op 23 november meenemen door Outbreakop een rauwe reis. Let’s rock!

Eluzive
Jong talent heeft de toekomst. Eluzive is zo’n talent. Laat je verrassen tijdens de door zijn mixtechniek en agressieve draaistijl. Keep the focus on Eluzive!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 22-11-2013 om 11:11 door Khadber | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook