Omegatypez & Neilio in Heart for Hardstyle 65

Na weer een geslaagde uitzending met Desnar en Blacklite presenteert Heart for Hard de nieuwe gasten van de Heart for Hardstyle Radioshow. Maandag zal de studio onder handen genomen worden door het Duitse duo: Omegatypez. Daarnaast zal resident Neilio het tweede uur verzorgen.

Vorige week draaiden de heren van Omegatypez nog in een battle met The Vision tijdens Knock Out 2013 in de Ahoy te Rotterdam. Aanstaande Maandag zullen zij in het eerste uur laten zien wat ze in huis hebben! Op de dag van deze uitzending zal ook een nieuwe Omegatypez release verschijnen op Fusion Records met de tracks “Beyond my Power” en “Electric City”! Naast dit duo zal resident en nu ook Dirty Workz Update artiest: Neilio het tweede uur verzorgen. Deze week werd zijn nieuwe release “Freezing Cold” uitgebracht op DWX Update. Daarnaast staan Defqon 1 en Sunrise Festival alweer op zijn agenda. Neilio zal zorgen voor een passende afsluiter van de show!

Maandag 1 April 2013
20:00 – 21:00 Omegatypez
21:00 – 22:00 Neilio

Uitzending gemist?
Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees dan niet getreurd. Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal. Naast dit ‘hardstyle geweld’ is er ook een kans om deel uit te maken van “The Heart”. Laat een bericht achter over “Heart for Hardstyle” of je passie voor Hardstyle op de “Heart for Hard” Facebook, Twitter of Website. Verschillende berichten worden uitgekozen en zul je terugzien in de Heart for Hardstyle episodes op Youtube! Onder deze inzendingen zullen ook regelmatig, goodies worden verloot. Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle shows ook op Facebook: facebook.com/heartforhard & www.heartforhardstyle.com.

Vorige week in Heart for Hardstyle:
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 31-03-2013 om 11:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook