Op veler verzoek nu keiharde RAW Hardstyle op Inception – The Ultimate RAW Edition

Superdikke rauwe, schurende gillende RAW dj’s en een heel dik soundsystem wat zeker op snoeihard gezet gaat worden, dat kun je verwachten op de volgende Inception in Crystal Venue. En jaja, er staan nu nog een boel feestdagen voor de deur enzo, maar de echte hardstyle liefhebber kijkt alvast uit naar 12 januari 2013! Want wat ontbrak er volgens velen nog aan? Juist: RAW Hardstyle was er nog niet! Daar gaat in januari verandering in komen met The Ultimate RAW Edition van Inception. You like it Raw? Inception gives you Raw!

De eerste vier Inception hardstyle feesten zijn achter de rug dit jaar. En het waren topfeesten! Keiharde hardstyle en iedereen helemaal los. Inception blijft gaan voor de kwaliteit en nodigt alleen de beste Raw dj’s uit voor jullie. De kenners hebben aan een half woord genoeg, maar voor wie het nog niet helemaal duidelijk geeft Inception hier een korte beschrijving van wie je achter de decks zal aantreffen.

50% besparen, altijd goed!
Maar voor het zover is nog even dit: december is natuurlijk een dure maand, daarom raadt Inception aan nu alvast je kaartje voor 12 januari in huis te halen. Je bespaart er maar liefst 50% mee want in de voorverkoop heb je al een kaartje voor maar € 10,- terwijl dat aan de deur € 20,- zal zijn. Plus dat je dan zeker weet dat je binnenkomt als het uitverkocht raakt. Kijk onderaan dit persbericht voor de actuele voorverkoop-adressen!

En dan nu: the dj’s who like it RAW
Inception heeft hard zijn best gedaan de beste en hardste Raw dj’s aan te trekken voor 12 januari. Moeilijk, kiezen tussen de allerbeste scheurijzers en rampestampers maar het is goed gelukt! Kijk even mee wie er allemaal acte de présence gaan geven.

YouTube Preview Image

B-Front
Deze man kun je rustig één van de Kings of Raw noemen. Of het nou het Gelredome, de Jaarbeurs Utrecht of de Duitse superdiscotheek ZAK is, B-Front zorgt ervoor dat de aarde beeft. Hij draait op keihard de beste hardstyle feesten als Qlimax, Q-Base, Decibel, Thrilogy of Defqon, maar ook in Duitsland, Frankrijk, Italië en zelfs in Australië heeft hij ervoor gezorgd dat de Raw hardstyle populair is geworden.

Thera
Net zo groot en even internationaal is dj Thera. Behalve op grote feesten zoals Decibel, Dreamfields, Dominator, Ground Zero of the Qontinent heeft hij ook al drie keer eerder op Inception gestaan. Van Duitsland via Engeland, Zwitserland, Denemarken, Tsjechië naar de vetste club tussen Utrecht en Brabant: Crystal Venue. Speciaal voor deze editie zal Thera alleen de dikste Raw-platen uit zijn collectie meenemen.

Cellrock
Uit Duitsland komt deze knaller en je weet: in Duitsland weten ze goed wat knallen is! Hij brengt zijn platen uit op Theracords, dus dan weet je gewoon al dat het goed zit! Even genieten van wat hij je gaat brengen op 12 januari? Check vooral de Raw nummers!

YouTube Preview Image

Frequencerz
Q-Base, The Qontinent, Decibel… Als je er staat en ze gaan met duizenden tegelijk los voor je neus dan weet je dat je iets goed doet! Zeg maar nee, dan krijg je er twee: Frequencers zijn twee NL Dj’s die zeker weten je helemaal Raw zullen stampen met hun vette beats!

Titan
Al drie jaar actief en al twee keer op DefQon en een hele sloot dikke hardstyle feesten in binnen- en buitenland, dit is de darkside van Inception Raw edition! Wie deze man nog niet kent heeft een paar feestjes overgeslagen want je vindt hem op de dikste feesten en nu dus op Inception.

Degos & Re-Done
Last but not least gaan Degos & Re-Done het rauwe werk flink opstoken met hun scheurende beats en dikke hardstyle drive. En ook deze heren zijn na het begin in 2009 in vogelvlucht omhoog geschoten en staan nu op alle respectabele hardstyle events. Voorproefje?

YouTube Preview Image

Dus! Heb je gehoorbescherming? Nee? Damn, dan zou ik het maar gauw gaan halen, want dit wil je niet missen en je gaat eraan! Zet m met een dikke stip op 1 in je agenda voor things to do in 2013! 12 Januari wordt rauw en knallend gevierd op Inception – The RAW Edition!

Voorverkoop:
Paylogic en Primera.

Voor meer info: www.crystalvenue.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 03-12-2012 om 12:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook