Opnieuw Hardstyle Classics in The Sand

Housepartyorganisatie Free2party kondigt opnieuw, en binnen een jaar, een derde editie van het populaire hardstyle-concept ‘Hardclassics’ aan. Wederom zal met de herkenbare sound en uitstraling van Hardclassics de Amsterdamse locatie Sand op zaterdag 12 november aanstaande dreunen van de Early Hardstyle beats. De voorverkoop voor het evenement is inmiddels gestart en ook op Partyflock wordt al enthousiast gereageerd. Afgelopen juli had Free2party nog een zeer geslaagde en uitverkochte editie van Hardclassics On The Beach.

Voor het komende feest heeft de organisatie weer zaken gedaan met het Italiaanse boekingsbureau Sigma Records.
Nadat op eerdere edities uit dit label Daniele Mondello naar nederland werd ingevlogen en succesvolle sets afleverde, heeft de organisatie nu Jimmy The Sound weten te boeken als een van de hoofdacts. Maar ook de resident deejay’s Pavo, Luna en Cold Fusion zijn van de partij. Daarnaast komt uit Duitsland DJ/Producer Arne L. en veel kenners van de Early Hardstyle, zullen overigens ook de naam Deepack als muziek in de oren horen klinken.

Early Hardstyle
De organisatie heeft heel bewust voor een brede lijn van hardclassics gekozen, die met name tussen de jaren 1999 tot 2005 velen wist te beinvloeden. Bijna iedereen heeft herinneringen aan The Early Days en het concept Hardclassics bouwt hiermee haar populariteit in een razend snel tempo op. Liefhebbers van de pure oude hardstyle zullen dan ook op 12 november gegarandeerd weer het beste aan hardstyle klassiekers voorgeschoteld krijgen.

Voor de optredende artiesten is het een ware verademing om het middelpunt te zijn van het gevoel van vroeger, de raves and crowds. Hierdoor weet Free2party zich verzekerd van een groot aantal namen en de sound die bij velen de herinneringen aan hun eerste dagen doen herleven.

Openbaar vervoer
Free2party heeft voor de komende editie in Sand een line-up tot 06.00 uur. Dus nog langer genieten dan eerdere edities. Volgens de organisatie is dit tevens een dankbare handreiking naar de vele bezoekers die met het openbaar vervoer komen. Free2party maakt het feest altijd samen met de bezoekers en dat is de kracht van Hardclassics. en Free2party heeft nog heel veel in petto! Zet overigens ook zaterdag 25 februari 2012 vast in je agenda, dan is de volgende editie alweer een feit! Voor meer informatie bezoek je Partyflock, de social media van Hardclassics of www.free2party.nl.

YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 07-10-2011 om 23:52 door Khadber | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
QonFuzion 08-10-2011 @ 12:21:17

Jeej! Sowieso naartoe! :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook