Organisatie ‘Penoze’ verandert de naam in ‘Lose Your Mind’ en komt met nieuw event

Organisatie ‘Penoze’ verandert de naam in ‘Lose Your Mind’ en komt meteen met een nieuw event. Deze organisatie staat voor Rauw en Hard. In het verleden hebben zij bewezen hele dikke feesten te kunnen organiseren. Nu gooien ze er een schepje bovenop. Niet alleen qua artiesten maar ook op het gebied van licht en geluid pakken zij nog groter uit! Deze organisatie onderscheidt zich door hun unieke concept dit betekent dat elke artiest een half uur met dj voor hem, een half uur eigen style en een half uur met de dj na hem zal draaien.

Dit beloofd veel goeds voor de toekomst en zo is Noord-Holland eindelijk een waardige organisatie rijker.

Het programma voor dit jaar:
Eerst organiseren zij op zaterdag 3 september in de Kdanz te Schagen Penoze ‘Hit and Run’ met oa B-Front, Frontliner, Crypsis, Tha Playah, E-Force, Adaro, Clock Kid, GEMS, Accelerators, the Emperador, Influentialz, Heavysider & the Rawraver, Massimo Fuerza & Zapatero, Delcone & D-Drones, Viruz, Dr. Darkness en Zyon.

Dan op zaterdag 29 oktober komen zij met iets nieuws in de Kdanz te Schagen en het gaat heten: ‘World of Hardcore’. De artiesten van deze avond zijn Angerfist, Day Mar, Nosferatu, Predator, Negative A, the Viper, Prankster, Zyon e.a.

Zaterdag 24 december zal ‘Penoze’ plaatsvinden en op maandag 26 december ‘World of Hardcore’.

Check de website voor meer info: www.loseyourmind.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 11-08-2011 om 19:09 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Delcone 12-08-2011 @ 16:37:06

Zeker aanwezig haha:P

Kevin-Raw 16-08-2011 @ 12:29:35

Clock Kid!! leuk dat ie dus nu beetje vaker wordt geboekt :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook