Origin – Subatomic Particles, 15 maart, Basso Brasserie Lisse

De afgelopen 2 edities van Origin waren een groot succes, daarom wordt dit niet dunnetjes, maar dik overgedaan! Op zaterdag 15 maart vindt de 3e editie van Origin plaats in de Basso Brasserie te Lisse.

Tijdens deze editie zal niemand minder dan Deetox haar sound ten gehore brengen. Deze dame weet niet wat inhouden betekent en beukt er lustig op los! Als het gaat om harde en rauwe beats, kan je altijd op haar vertrouwen.

Aeros is zonder twijfel het talent van morgen, met zijn tracks The Scarecrow en Eternally heeft hij zichzelf meteen in de schijnwerpers geworpen! Speciaal voor Origin zal hij samen met Zaparaz een dikke back 2 back set verzorgen.

Hokjes? Hoezo hokjes? Eyoung’s stijl is te beschrijven als divers en vernieuwend, zonder de harde randjes uit het oog te verliezen. Zijn unieke stijl is niet onopgemerkt gebleven, zo heeft hij onder andere op Defqon 1 en Qult gestaan.

Energyze is iedere maandag te horen op Real Hardstyle Radio, zijn set zal bestaan uit een combinatie van oude en nieuwe tracks. Prymaris zal eveneens veel variatie brengen in zijn sets. Wat kan je verwachten? Een flinke portie Hard-Trance gemixt met Early Hardstyle.

Om er voor te zorgen dat deze nacht knallend af wordt gesloten, zal T-Ko het tempo flink omhoog gooien. Dacht je dat het niet harder kon? Dan heb je het bij het verkeerde eind. Wees voorbereid op een spectaculaire avond met rauwe beats!

Timetable
22:00 – 23:00 – Prymaris
23:00 – 00:00 – Eyoung
00:00 – 01:00 – Energyze
01:00 – 02:00 – Aeros & Zaparaz
02:00 – 03:00 – Deetox
03:00 – 03:30 – T-Ko
Hosted by: MC I See

Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar via http://www.dutch-n-addictive.com

- Early bird €7,-
- Reguliere tickets €8,50
- Doorsale €11,-

Social Media
Houd voor alle informatie omtrent het evenement de Facebook pagina in de gaten en zet jezelf op aanwezig!
Facebook: DNA-Events, Origin eventVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 22-02-2014 om 13:54 door Khadber | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
energyze 22-02-2014 @ 14:19:20

Beloofd weer een mooi feestje te worden!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook