Outbreak & Regain in Heart for Hardstyle 102

Vorige week werd de Heart for Hardstyle radioserie hervat in een nieuwe uitzending met X-pander en Desnar. Aanstaande maandag zullen twee buitenlandse artiesten de show stelen. In het eerste uur nodigt Heart for Hard, de Australische artiest: Outbreak uit. Daarnaast zal de Poolse artiest en tevens resident van de show: Regain, de radioshow afsluiten.

Maandag is het alweer tijd voor aflevering 102 van de Heart for Hardstyle Radioshow. In het eerste uur maakt Heart for Hard kennis met Outbreak. Hij tekende vorig jaar bij WE R met zijn eerste release “A New Today”. Sinds 2013 stond hij op de line-up van o.a. Defqon 1, Loudness, Rebirth Festival en ook dit jaar staat zijn agenda weer goed vol! Op dit moment heeft Outbreak al verschillende releases gehad bij WE R met als laatste release: “The Nightmare Factory”. Zijn opkomende release is: Bassface. Wie hem een beetje volgt, heeft dit vast wel voorbij zien komen. Aankomende maandag zal Outbreak als eerste gast verschijnen in de radioshow! Het tweede uur zal Regain voor zijn rekening nemen. Vorig jaar tekende hij bij Indus3, het rauwe/experimentele sublabel van Heart for Hard. Sindsdien is hij ook in Nederland te vinden. Dit jaar staat hij op Bass Protocol XL, Vestrock Festival samen met Clock Kid en staat er nog veel meer in de planning. Zijn laatste release is: “Bathed in Blood” en daarnaast is hij alweer klaar met zijn nieuwe track: Insane!

Maandag 5 Mei 2014
20:00 – 21:00 Outbreak
21:00 – 22:00 Regain

Maandag 5 Mei kun je vanaf 20:00 weer luisteren naar een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle op www.h4h.fm.

Uitzending gemist?
Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees niet getreurd! Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal.

Wegens het succes van vorige afleveringen, wordt er elke dinsdagochtend een herhaling van de “Heart for Hardstyle” radioshow uitgezonden voor andere tijdzones. Deze start om 10:00 uur s’ochtends(CET).

Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle show ook op facebook.com.

Vorige keer in Heart for Hardstyle 101:
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 04-05-2014 om 22:40 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook