OUTPUT: The Raw Society: Raw Hardstyle in Eindhoven

Na de eerste editie op 15 september 2012 ging The Raw Society terug in de underground, op zoek naar nieuwe leden voor de volgende uitbraak van The Raw Society. De datum staat vast; op zondag 31 maart 2013, Eerste Paasdag, keert The Raw Society terug met een line-up voor de echte rawstyle freaks.

Check nu de trailer:

YouTube Preview Image

Line-up
Vanaf het Minus is More label komt Chain Reaction. Al enkele jaren is hij een van de kopstukken van het label, en met tracks zoals Lellebel, Out With A Bang en zijn nieuwe tracks The Record Breaking en Like A Boss bewijst hij zich als een van de absolute leiders van the Raw Society.

Solutio & The I’s kenden een onstuimig jaar waarin hun releases door nagenoeg alle DJ’s werden opgepikt. Met knallers zoals Mistress en Necromancy zullen de funderingen van Dynamo flink op de proef worden gesteld op 31 maart.

Prefix & Density zijn de rising stars op het Theracords label met tracks zoals Soundwaves en Uphold The Future. Ze hebben zich op verschillende feesten bewezen als absolute rawstyle-headliners en zijn dus zeker geschikt als raw leader op OUTPUT: The Raw Society.

OUTPUT residents The Geminizers keren ook op de tweede editie terug, na hun knallende optreden op de eerste editie. Daarnaast zal The Magic Show ook gerepresenteerd worden door niemand minder dan Tartaros! Na een jaar met tracks zoals The Dungeon en Lightning Seems Dark heeft Tartaros zich flink laten gelden en veel podia afgebroken. The Z. zal de concertzaal opwarmen met de beste early en raw hardstyle.

Solutio & The I’s
Prefix & Density
Chain Reaction
The Geminizers
Tartaros
The Z.

BPM Productions en Strangerz
In area 2 krijgen talenten de kans om zich te bewijzen. Deze stage staat in het teken van artiesten die in het verleden op Strangerz of een BPM Talent Night hebben gestaan en zich daar hebben bewezen. Talentontwikkeling staat voor zowel Dynamo, Inner Vision en Yu’R-Events centraal. Daarom krijgen artiesten die zichzelf hebben bewezen tijdens eerdrere edities de kans om zich hier te bewijzen.

Brilliant
Draidy
Maximize
Mistique
Red Steel
Slammers
Two Gunkid
Zona

Aftermovie
Check ook de aftermovie van de laatste editie om een impressie te krijgen van OUTPUT: The Raw Society.

YouTube Preview Image

Easterbass
OUTPUT: The Raw Society is onderdeel van het Easterbass weekend in Dynamo. Gedurende dit weekend staan OUTPUT: The Raw Society en The Bash centraal. Een combiticket waarmee je voor beide feesten toegang krijgt kost slecht 15 euro en is verkrijgbaar via www.dynamo-eindhoven.nl/tickets.

Op The Bash – System:Overload vs Profreaks B-Day Part II staan artiesten zoals Noize Suppressor, Nosferatu, Kasparov, Amada, System:Overload, Profreaks en nog vele anderen.

Tickets
Tickets voor OUTPUT: The Raw Society zijn verkrijgbaar via www.dynamo-eindhoven.nl/tickets en kosten slechts 10 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.

Combiticket voor OUTPUT: The Raw Society en The Bash kosten slechts 15 euro en zijn ook verkrijgbaar via www.dynamo-eindhoven.nl/tickets.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 16 jaar. Legitimatie is verplicht, ongeacht uiterlijk of leeftijd. Vergeet je legitimatiebewijs dus niet. Geldige legitimatiebewijzen zijn een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs. Geen legitimatie is geen toegang.

Bereikbaarheid
Plan je reis naar Dynamo zorgvuldig. Dynamo ligt op slechts 7 minuten lopen van het centraal station van Eindhoven, maar hou rekening met aangepaste dienstregelingen in het openbaar vervoer. Plan daarom je reis met het openbaar vervoer via www.9292.nl. Als je met de auto komt is het navigatieadres de Ten Hagestraat 6a, 5611 EG, Eindhoven.

Our OUTPUT is rawstyle.

www.facebook.com/outputraw
www.twitter.com/Output_RawVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 13-03-2013 om 22:28 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
Stuntpiloot 14-03-2013 @ 10:36:55

Ja zeetie! Gas er op! :p

tevion22 14-03-2013 @ 11:29:26

Aight! Vorige editie was echt beest. Zin annnn! Red Steel is btw ok baas <3

Koenusz 26-03-2013 @ 17:48:35

Zin ann!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook