Partybussen lanceert Partybus 2.0

Partybussen.nl staat al jarenlang bekend om het online concept: een eigen busreis organiseren naar festivals en evenementen. Op woensdag 27 maart lanceerde Partybussen.nl een nieuwe dienstverlening, de Partybus 2.0.

Jij bent de DJ!

De Partybus 2.0 heeft een chique uitstraling en prikkelt je zintuigen. In samenwerking met BAX-Shop – de grootste aanbieder van DJ-gear en discoverlichting – heeft Partybussen een bus ingericht waarin jij met je vrienden je eigen feest kunt bouwen. Met het bedienpaneel dat voor in de bus is geïnstalleerd kun je zelf de discoverlichting bedienen of de karaoke set aanzetten. Voor gezelschappen met een DJ in de groep is er zelfs een professionele DJ set aan boord!

Je kunt de Partybus 2.0 huren voor onder andere festivals, bedrijfsfeesten, trouwerijen, vrijgezellenfeesten, verjaardagen, gala’s en andere gezellige activiteiten.

Promotiefilm Partybus 2.0
YouTube Preview Image

Rondrit met je vrienden
Met de introductie van de Partybus 2.0 komt Partybussen ook meteen met een nieuw concept: organiseer je eigen rondrit.

Een gezellige buschauffeur rijdt jou en je vrienden 2 uur lang rond terwijl jullie zelf – onder het genot van gekoelde drankjes – de discoverlichting aanzetten en de dikste beats uit de geluidsinstallatie laten knallen. De rondrit met je vrienden wordt inclusief een koelkast vol met (fris)drank aangeboden vanaf 22 euro per persoon.

Eigen busreis organiseren
Via Partybussen kan een busreis naar een festival of indoor evenement georganiseerd worden.
Het inplannen van de busreis gaat via de website en de mensen die met de busreis mee willen kunnen eenvoudig reserveren via de website. De organisator van een busreis kan én een gratis busreis én partygeld verdienen.

Meer informatie
Partybus 2.0 – http://www.partybussen.nl/huur-de-partybus-2punt0/
Rondrit – http://www.partybussen.nl/rondrit-partybus-2punt0/
Busreis organiseren – http://www.partybussen.nl/content/hoewerkthet.php

www.partybussen.nl / [email protected]Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 25-04-2013 om 18:30 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Rampestamper 05-05-2013 @ 15:53:42

Leuk bussie maar kut geregeld met drinken enzo.. Koelkast staat achterin, en je moet voorin bij de chauffeur afrekenen. Dus als je een paar klootzakken in je bus hebt die niet afrekenen krijgt degene die de bus geregeld heeft de rekening…

themaster 06-05-2013 @ 10:38:39

Gordel dragen in deze bus is dus niet nodig

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook