Pat B Birthday Bash en Heart for Hard Liveshow

Volgende week is het zover! In deze 10de editie van Teknixx staat de verjaardag van Pat B centraal. De gezellige harddance veteraan die je vast wel zult kennen van The Site of de Q-nation, zal zijn harddance beats weer laten horen in de Zundertse Discotheek: Stuivezand. Op 3 December zal het dak eraf gaan in Stuivezand. Dit gaat Pat B doen samen met zijn collega dj’s die in de afgelopen jaren veel voor hem hebben betekend. Samen zorgen ze ervoor dat dit een onvergetelijke verjaardag wordt. Maar voor de DJ’s zelf is dit niet zo gebleken. Wil je weten waarom? Bekijk dan snel de trailer en kijk wat de dj’s vergeten zijn!

YouTube Preview Image

Voor degenen die er deze avond zelf niet bij kunnen zijn. Of voor degene waarbij deze avond een totale blackout zal zijn, is er ook weer een oplossing. Na een lange tijd afwezig te zijn geweest, is organisatie Heart for Hard ook weer betrokken bij deze editie van Teknixx. Zij zullen de volledige avond uitzenden op www.h4h.fm. Tijdens deze avond kun je live meeluisteren met de vorderingen van het feest. Ook zullen achteraf alle livesets terug te luisteren zijn. Als je van de show wilt genieten ben je er natuurlijk echt bij! Naast deze uitzending, zal Heart for Hard ook aanwezig zijn met een merchandise stand. Je kunt hier terecht voor de laatste Teknixx en Heart for Hard merchandise.

Hou je van Jump & French Tek, dan mag je Teknixx dus echt niet missen. Kaarten zijn alleen aan de deur te koop en kosten slechts €8,-. Als je deze tek beats even beu bent, wees dan niet getreurd. Er is weer een 2e area waar je in alle rust kunt genieten van all-round muziek! Dit is het Café gedeelte dat verzorgd wordt door Glenn en Jarno!

De minimumleeftijd in Stuivezand is 16 jaar.

Auto & Parkeren
Je vindt Stuivezand in Zundert, Bredaseweg 43, 4881 DD, waar een zeer ruime parkeerplaats aanwezig is.

De line up voor Teknixx – Pat B Birthday Booze:
Discotheek
Clayton Cash
D-Vision
Dalora
Dr. Rude
Fatal inc.
Firewall
G-Fresh
G-Swatt
Kid Rascal
Lady Xsesis
M-KO
Miss Faction
Pat B
Pieter Leijten
Q-ic
MC: Toxicalz
Café
Glenn
Visual-JVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 24-11-2011 om 22:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
Lowrenz 24-11-2011 @ 22:20:50

vet patje :D

DJ Drake-D 25-11-2011 @ 11:35:26

Lekker slim! Tel nummer van rudi in beeld! :D

Robinjo 25-11-2011 @ 12:25:10

@VP – Niet zijn echte nummer,
maar wel van iemand anders in de lineup haha :P

themaster 26-11-2011 @ 16:43:00

Wat een lelijke chicks in dat filmpie :x

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook