Pat B viert zijn 30ste verjaardag dit jaar wederom in Discotheek Stuivezand

Wonend op de grens van Nederland en België gaf deze Nederbelg zich al snel over aan het Jump virus. Na eerst een aantal jaar gedraaid te hebben op feesten in cafés en bars werd het in 2005 allemaal iets serieuzer toen zijn 1e releases uitkwamen. Wat ooit een droom was werd werkelijkheid.

Patrick leefde voor zijn muziek en kon eindelijk zijn passie delen met anderen over de gehele wereld! Van Amsterdam, Antwerpen, Parijs tot zelfs in Valencia mocht Pat B zijn ding doen. Waar de mensen dan ook vandaan kwamen Patrick wilde ze laten dansen! Even de zorgen van morgen vergeten en genieten van muziek zoals Patrick dat zelf het beste kan! Iets mooiers bestaat er toch niet?

Dit alles resulteerde in nog meer boekingen op festivals. Reverze, Decibel en Hardbass zijn een kleine greep uit de waslijst aan feesten. Maar of het nu voor een publiek is van 1000 uitzinnige Spanjaarden of voor 1 Belg die thuis een podcast van Pat B beluisterd… Altijd is dit met veel enthousiasme en inzet uitgevoerd. Zijn harde werken werd dan ook beloond met talloze Mix Compilaties, wereldwijde Releases en onlangs een platencontract bij Sur+, een toonaangevend label binnen de Jump.

Na 7 jaar is Patrick nog altijd trouw aan zijn stijl en is hij nog lang niet klaar! 24 op 24 in de studio en in het weekend vol overgave achter de draaitafels! Vol passie stort hij zich nog iedere dag op zijn grote liefde! Dit kan ook niet anders dan het leven van een droom worden genoemd.

Deze droom zal op zaterdag 1 december 2012 nog mooier worden als Patrick zijn 30ste verjaardag zal vieren in Discotheek Stuivezand te Zundert.
Hij heeft hiervoor speciaal een arsenaal aan collega dj`s en djinnetjes uitgenodigd.

Line up:
Francois
Dr Rude
Def Toys
iTraxx
Dustin Hertz
Rapido
Kid Rascal
Gordon Smith
Habitane
Clayton Cash
M-KO
G-Swatt
Miss Puss
Demis H
Hosted by Mc Toxicalz

Uiteraard zal Pat B deze avond in het middelpunt staan. Pat B, een meer dan uitstekende allround dj uit het Nederlandse Ossendrecht. Begonnen als drive-in dj en als resident bij de lokale Belgische radiozender Arta FM is Pat B (Patrick Burremans) inmiddels uitgegroeid van local hero tot dé man van Jumpend Nederland.

Discotheek Stuivezand zal wederom afgebroken worden door de genodigde gastdj`s onder aanvoering van de jarige job zelf.

Zal het dit jaar NOG gekker worden al vorig jaar?
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 15-11-2012 om 11:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Teknixx 15-11-2012 @ 12:28:44

Partyyyyyyyy :p

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook