Penoze – It’s Gonna be a Very WHITE Christmas: De line-up en informatie

Normaal gesproken brengt de Kerstman elk jaar Barbies en ander onschuldig speelgoed rond. Dit doet hij om alle kinderwensen over de hele wereld in vervulling te laten gaan. Dit jaar heeft de oude baas echter een tussenstop in Colombia gemaakt om wat ‘pakketjes’ op te pikken. De oude baas heeft immers ook wel eens zin in een verzetje!

Het rondbrengen van cadeautjes is echter een serieuze business en Santa vindt het onverantwoord om onder invloed zijn vliegende slee te besturen. Maar omdat hij stiekem toch een boefje is, organiseert de Kerstman samen met Lose Your Mind aansluitend het onbeschoftste kerstfeest ooit. De plaats voor dit alles? De Kdanz in Schagen!

YouTube Preview Image

Uiteraard komt de Kerstman niet alleen. Hij haalt zijn stoutste rendieren (en een stel ezels) van stal om dit witte kerstfeest te voorzien van raggende beats!

De line-up:
Donkey Rollers (live)
Adaro & Frequencerz
Deepack
B-Front
Radical Redemption & Chain Reaction
Solutio & The I’s
Danny Scandal
D-Droned
Gems
Accelerators
Black Sunrise
MC Shizzler

De kaartverkoop voor dit niet zo onschuldige feestje is inmiddels in volle gang via www.loseyourmind.nl. De vorige editie van Penoze was tot de nok toe uitverkocht, dus wees snel met de aanschaf van tickets!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 08-12-2012 om 18:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Maximum 11-12-2012 @ 00:50:33

Wat een line-up zeg! :D Ga misschien wel heen!

Dario 12-12-2012 @ 23:32:38

Altijd een topsfeer ^^

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook