Pepsi Music Machine @ Decibel: Mix je eigen Noisecontrollers track

Afgelopen weekend kregen festivalgangers in Hilvarenbeek de kans om op Decibel hun eigen hardstyle track op te nemen. De Pepsi Music Machine was niet te missen op het festivalterrein. Het imposante zwarte gevaarte stond centraal opgesteld en trok de aandacht van de duizenden aanwezigen.

In groepjes van 4 stonden bezoekers te dringen om aan de slag te gaan met de beats, snares en kicks van de Noisecontrollers. Het beroemde hardstyle duo werkt mee aan dit initiatief van Pepsi door hun eigen sounds beschikbaar te stellen. Om het geheel af te maken organiseren de Noisecontrollers ook een masterclass voor de teams die de beste tracks uit de Pepsi Music Machine weten te krijgen.

YouTube Preview Image

Alle optredens in de Pepsi Music Machine worden opgenomen en gefilmd en vervolgens op het Youtube kanaal www.youtube.com/pepsimusicmachine gezet. Op de filmpjes kun je terug zien hoe de festivalgangers – geheel in stijl in fluorescerende overalls – los gaan op alle drum-units, hendels, lichteffecten en knoppen.

De Pepsi Music Machine staat deze zomer ook nog op Mysteryland.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 18-08-2011 om 12:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

Reageren

Een reactie plaatsen bij dit bericht is niet meer mogelijk.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook