Phenomenal: Nieuw freestyle concept in Eindhoven

Het is eindelijk zover: Yu’R – Events komt met een nieuw, creatief concept genaamd Phenomenal. De organisator, bekend van diverse populaire Hard Dance feesten zoals Output en Strangerz, breidt haar events uit met een nieuw freestyle feest dat garant staat voor het ultieme clubgevoel: waar niets moet en alles mag. Verschillende muziekstijlen komen aan bod en worden soepel door elkaar gemixt. Het resultaat? Een stevige portie snoeiharde, sexy beats met de vetste tracks en de beste freestyle dj’s.

Ja, je leest het goed, het is een Freestyle feest. Maar wel een Freestyle feest met een unieke twist. Phenomenal speelt namelijk perfect in op de trend door zijn eigen visie op Freestyle te presenteren en deze te combineren met een avond vol entertainment. Dit alles met als doel het publiek optimaal te vermaken. Phenomenal vindt plaats in het enige echte Hard Dance podium van Eindhoven, Dynamo. Deze locatie staat bekend om zijn goede geluid / akoestiek en zijn sublieme sfeer!

De line-up is dik in orde. Zo staat Pat B achter de booth om er een fenomenale avond van te maken. Deze artiest draait op feesten als The Qontinent, HardBass en Decibel en is ook bekend door zijn terugkerende jump podcast: ‘Relentless’. De naam DJ Francois is ook bevestigd. Deze oudgediende heeft al menig feest omgetoverd tot een knalfestijn. Hij was vaak te gast in de Zino te Tilburg, maar heeft ook de rest van Nederland veroverd met optredens op onder andere Pussy Lounge, Mysteryland, Pleasure Island en Decibel. DJ Francois weet het publiek altijd op te zwepen met zijn goede platenkeuze. Deejays The Z. en Freeze zullen hun eigen visie op Freestyle presenteren tijdens Phenomenal. Beide heren hebben hun strepen meer dan verdiend en weten ook als geen ander hoe ze van een feest een gekkenhuis kunnen maken. De avond zal geopend worden door talent Vital Phase. Phenomenal zal worden gehost door MC Ernesto.

Phenomenal zal meerdere keren per jaar plaatsvinden, maar de eerste editie start met een wel heel aantrekkelijke voorverkoopprijs van slechts €7.50 (ex. fee). Eén ding is zeker: Phenemonal gaat helemaal los! Dus haast je naar de facebook pagina http://www.facebook.com/Phenomenal.freestyle, zorg dat je op de hoogte bent van alle ins & outs en dat je erbij bent, want dit nu al legendarische freestyle feest wil je niet missen!

Time:
Zaterdag 19 oktober 22.00 – 04.00 uur

Location:
Dynamo Eindhoven

Tickets:
(v.v.k. € 7,50 ex. fee)
dynamo-eindhoven.nl/tickets

Line-up:
Pat B (BE)
Francois
Freeze
The Z
Vital Phase
Mc Ernesto.

Wil je alvast in de stemming komen luister dan deze mini promomix!
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 22-09-2013 om 23:39 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
mr_vertigo 25-09-2013 @ 17:25:37

Ik vind het concept nog steeds vrij vaag! Wordt hem niet voor mij zo.

Stuntpiloot 09-10-2013 @ 00:01:28

@mr_vertigo Dat is jammer om te vernemen. Mag ik vragen waarom je het dan vaag vindt?

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook