Phrantic & Fatal inc. in Heart for Hardstyle 55

Maandag staat er weer een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle in de planning. Vorige week waren Scope DJ en Udex te gast in de show. Deze week nodigt Heart for Hard, Theracords artiest: Phrantic en resident Fatal inc. uit voor deze nieuwe aflevering op Maandag van 20:00 tot 22:00.

Op Maandag 21 Januari 2013 staat aflevering 55 van de Heart for Hardstyle Radioshow in de planning. In het eerste uur van deze aflevering kun je luisteren naar een mix van Theracords artiest: Phrantic. Deze Zwitserse artiest draaide vorig jaar nog op Loudness, Defqon 1 en Ground Zero Festival. Begin deze maand kwam hij met de release: “Lightning Strikes”. In het tweede uur is het tijd voor Fatal inc. Je kent hem misschien van zijn optredens op The Qontinent en Last World Festival. Dit jaar staat hij ook op Heart for Hard: Resurrection. Hij zal het tweede uur van de show verzorgen.

Maandag 21 Januari 2013
20:00 – 21:00 Phrantic
21:00 – 22:00 Fatal inc.

Maandag 21 Januari kun je vanaf 20:00 weer luisteren naar een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle op www.h4h.fm.

Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees dan niet getreurd. Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal. Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle shows ook op facebook: facebook.com/heartforhard & heartforhardstyle.com.

Vorige keer in Heart for Hardstyle 54
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 20-01-2013 om 19:06 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook