Phrantic & Respawn in Heart for Hardstyle 95

Aankomende maandag is het tijd voor aflevering 95 van de Heart for Hardstyle Radioshow. Deze week heeft Heart for Hard weer twee interessante guestmixes in de planning staan. De show begint met een “back in time” hardstylemix van resident Respawn. Daarna zal Theracords artiest: Phrantic de show afsluiten met een nieuwe hedendaagse mix.

De avond van maandag 3 februari staat weer in het teken van Heart for Hardstyle! Het eerste uur is in handen van resident Respawn. Je kent Respawn misschien van zijn optredens op Alcatrazz Festival, Dreamcatchers en misschien van zijn producties op Heart for Hard Records. In dit eerste uur neemt hij je echter terug in de tijd en zorgt voor een interessante early hardstyle mix. Theracords artiest Phrantic zal in het tweede uur een nieuwe mix draaien met o.a. zijn nieuwe producties. Vorige week kwam zijn nieuwe release uit op Theracords. Dit was Volume 2 van Phrantic’s Beyond Boundaries met de tracks: “Take Control” , “Awakening” en “Got 2 Love Me” waarin hij zijn unieke sound presenteert. Beide artiesten staan weer garant voor een zeer kwalitatieve episode van Heart for Hardstyle!

Maandag 3 februari 2014
20:00 – 21:00 Respawn (Back in Time)
21:00 – 22:00 Phrantic

Maandag 3 februari kun je vanaf 20:00 weer luisteren naar een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle op www.h4h.fm.

Uitzending gemist?
Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees niet getreurd! Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal.

Wegens het succes van vorige afleveringen, wordt er elke dinsdag een herhaling van de “Heart for Hardstyle” radioshow uitgezonden voor andere tijdzones die start om 10:00 uur s’ochtends(CET).

Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle show ook op facebook.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 03-02-2014 om 15:11 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook