Pitch Black Events & Club Rodenburg presenteren: Easter Madness

Pitch Black Events organiseert in samenwerking met Club Rodenburg Easter Madness. Op zondag 31 maart 2013 zullen niet alleen de eitjes van de paashaas zoek zijn, ook het gevoel van tijd zal vervlogen zijn! Met een gecombineerde line-up, talentvolle doorbrekende artiesten en doorgebroken artiesten, biedt de organisatie jullie een lekkere knalparty op de zondagavond.

Pitch Black Events is een organisatie die talentvolle dj’s een kans geeft zich te bewijzen bij clubevenementen. Het is een professionele organisatie die kwaliteit garandeert en door middel van een aantal succesvolle evenementen in het verleden flink aan de weg aan het timmeren is.
Dit is de tweede keer dat de twee partijen een samenwerking aangaan, eerder was hier al sprake van tijdens Planet Zany toen Pitch Black Events de talent-area mocht hosten. Waarbij de artiesten in de talent-area zeker niet onderdeden voor de reeds gevestigde namen.

De line-up deze avond zal bestaan uit:
Digital Punk
E-Force
D’Cepticon
Proto Bytez
Ruff J.
The DizZorder
R-Tillary
Lanoz
Koene
Blakka
MC: Tellem

Prijs
Kosten voor deze avond zijn €5,- in de voorverkoop en €7,- aan de deur.

Gratis Entree?
Vrouwen die verkleed komen als ‘bunny’ hebben deze avond gratis entree

Locatie
Club Rodenburg is gevestigd in het midden van het land aan de A2, afrit 13.
Club Rodenburg staat bekend om zijn harde en zuivere geluid en is op dit moment bezig met verbouwingen. Ondertussen ligt er al een nieuwe vloer in en word er hard gewerkt aan het interieur, dat garandeert dus een hele hoop ‘Sta-plezier’ i.p.v. ‘Glij-plezier’

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar via de site van Club Rodenburg.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 26-03-2013 om 22:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook