Planet Zany in Club Rodenburg

December, toch wel een van de leukste ‘stap’maanden van het jaar. Er is genoeg te doen, elk weekend zit wel zo’n beetje volgepland met allerlei leuke dingen en dan hebben we het nog niet over de laatste weekenden van december!

YouTube Preview Image

Elke eerste week van het nieuwe jaar kijk je toch met een ‘big smile’ terug op december, de maand waarin het allemaal gebeurde. Om dit gevoel nog een extra duwtje in de rug te geven, ga je de leukste maand van het jaar eens snoeihard beginnen met een geweldig feest! Heel Beesd en omstreken zal voelen dat helden zoals Zany, Donkey Rollers (live), The Pitcher, Titan en velen meer de decembermaand keihard openen op 1 december met Planet Zany.

Het geluid van de Rodenburg kan als geen ander een feest als dit tot een climax brengen en zal er dus voor zorgen dat dit het beste begin wordt van de laatste maand van het jaar.

Het album ‘Planet Zany’ is gereleased voor het goede doel, het album is gratis te downloaden en door middel van donaties wordt dance4life gesteund. Deze avond zal dan ook in het teken staan van één van de grondleggers van de hardstyle!

Daarnaast zal de andere zaal gehost worden door Pitch Black Events, een organisatie die talentvolle hardstyle dj’s een thuis geeft en hard aan de weg aan het timmeren is. Deze pak je dus even lekker mee, twee zalen vol hongerige hardstyle dj’s!

YouTube Preview Image

De kaartverkoop is inmiddels in volle gang en zijn in de voorverkoop (derodenburg.nl) verkrijgbaar voor € 12,50. De deurprijs zit op €20. Uiteraard, zoals je van de Rodenburg gewend bent, gaan ze door tot de late uurtjes. Vanaf 22:30 zijn de deuren geopend tot 06:00 in de morgen.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 26-11-2012 om 11:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
HARDSTYLE_XD_tbse 28-11-2012 @ 13:34:29

Zin In!!! :D

PitchBlackEvents 28-11-2012 @ 14:12:01

Anders ik wel!!! Kom ook naar onze area kijken ^^

HARDSTYLE_XD_tbse 28-11-2012 @ 14:47:40

Daar kom ik zeker wel eens kijken. :p

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook