Pleasure Island 2010: De line-up

Zaterdag 19 juni keert Pleasure Island eindelijk weer terug naar het Java Eiland in hartje Amsterdam. Klik hier voor de website van het evenement.

Sinds 2005 is Pleasure Island uitgegroeid tot een volwassen festival met veel aandacht voor show, decoratie en verrassende side-acts. Naast de launch van de trailer voor Pleasure Island, maken organisatoren Art of Dance en Crazyland ook de line-up bekend van het festival, dat van 13.00 uur tot 23.00 het beste zal brengen op het gebied van lekkere beats, shows en entertainment. Ook dit jaar heeft Pleasure Island een aantal vermaarde internationale artiesten geprogrammeerd en het beste van Nederlandse bodem.

Let’s go back to the island!
Hier is het in 2005 allemaal begonnen. Het Java eiland in het midden van Amsterdam is zo’n beetje de mooiste locatie van Nederland. Dansen op de kade, midden in het Ij met uitzicht op de skyline van Amsterdam en aan weerskanten voorbij varende boten. Je kunt je toch geen betere locatie wensen voor de zesde editie van Pleasure Island?!

Line-up
De mainstage van Pleasure Island 2010 is er een om van te watertanden. Niemand minder dan de CDJ-tovenaar Eddie Halliwell zal zorgen voor een onvergetelijke uplifting trance-set. Wereldwijd wordt Halliwell gezien als één van de allerbeste DJ’s en geroemd om zijn onnavolgbare mix-techineken. Ook zal de Ierse John O’Callaghan worden ingevlogen op het Java Eiland. Na zijn uitmuntende set op Fabulous kon het niet uitblijven dat deze trance-gigant opnieuw in Nederland zijn opwachting zou maken. Maar ook Nederlandse wereldtoppers als Marco V, Rank 1 en Jochen Miller treden aan op het podium, waarvan de laatste twee zelfs een back-to-back set zullen draaien. Natuurlijk mogen ook Crazyland-iconen Mike S en Randy Katana niet ontbreken, en completeren Artento Divini, Billy the Klit, Quintin en de Tsjechische Michael Burian de programmering van de mainstage voor Pleasure Island 2010, die gehost wordt door MC Stretch.

Een mooie traditie die in ere wordt gehouden is de Ex Pornstar area op het evenement. Al jarenlang zijn Pleasure Island en Ex Pornstar twee handen op één buik, wat ook dit jaar weer tot een ondeugende beleving zal leiden in hun area. Hier vind je het vuigste op het gebied van house en eclectic terug. Real El Canario en Roog zijn household names bij de grensverleggende ideeën van Ex Pornstar, maar ook de Amerikaanse Reza, The Flexican & MC Sef, Luciën Foort, Henzel & Disco Nova, Jaziah, Claire & Sheila Hill en Robbert de Hiro zullen acte de presence geven in deze tent, waar MC Sherlock je spreekstalmeester van dienst is. Gekkenhuis dus.

De Hard Candy area is het toneel voor het energieke geluid van de hardere stijlen. Deze area was vorig jaar drukbezocht en biedt ook dit jaar het beste op het gebied van heden, verleden en de toekomst van de hardhouse, hardtrance en hardstyle. Hier check je Headhunterz, Korsakoff vs. Darkraver, Crypsis, Luna, Fausto, Pavo, JP, Francois en Anagenetic met ‘mr. Energy’ MC Tha Watcher als host van de zaal.

Nieuw op Pleasure Island is de Madhouse Showboat. Je leest het goed: een varend podium dat plaats biedt aan twee verschillende area’s. In de Madhouse area draait alles rond de Madhouse sound van DJ Jean en zijn vrienden. Naast de kapitein der Madhouse zullen ook Vato Gonzalez & MC Tjen, Frederik Abas, Gelazer feat. MC Lady Bee, Nicky Romero, Rico Favelli, MEM en MC Boogshe aantreden. In de andere area tref je de Goldmember stage, waar Joyce Mercedes, Dave Lambert, Ko-c, Joia Vita, Renji, Quest, House en Diezel aan het muzikale roer staan.
De Madhouse Showboat zal een aantal keren gaan varen tijdens het festival en staat dus garant voor een unieke ervaring. Een varend feest tijdens het festival!

De volledige line-up voor Pleasure Island 2010 ziet er als volgt uit:
Pleasure island mainstage

Eddie Halliwell
John O’Callaghan
Marco V
Rank 1 vs. Jochen Miller
Mike S.
Randy Katana
Michael Burian
Artento Divini
Billy the Klit
Quintin
Hosted by MC Stretch

Expornstar
Real El Canario
Roog
Reza
Luciën Foort
The Flexican & MC Sef
Henzel & Disco Nova
Jaziah
Claire & Sheila Hill
Robbert de Hiro
Hosted by MC Sherlock

Hard candy
Headhunterz
Korsakoff vs. Darkraver
Crypsis
Luna
Fausto
Pavo
JP
Francois
Anagenetic
Hosted by MC Tha Watcher

Madhouse showboat

Madhouse

Jean
Vato Gonzalez & MC Tjen
Frederik Abas
Gelazer! feat. MC Lady Bee
Nicky Romero
Rico Favelli
MEM
Hosted by MC Boogshe

Goldmember
Joyce Mercedes
Dave Lambert
Ko-c
Joia Vita
Renji
Quest
House
Diezel

Vip cabana’s
Wil jij het ultieme pleasure halen uit Pleasure Island 2010, dan hebben Art of Dance en Crazyland dé oplossing voor je. Boek samen met een groep van minimaal 8 personen je eigen VIP Cabana. Deze VIP Cabana kent ook allerlei privileges waardoor je heel de dag ondergedompeld in luxe van Pleasure Island zult genieten. Parkeer je auto op de speciale Cabana parking, waarna een VIP hostess je naar je VIP Cabana begeleidt met prachtig uitzicht op de mainstage. Daarnaast zul je de hele dag een persoonlijke VIP hostess tot je dienst hebben om jou de lekkerste drank en vers fingerfood aan te bieden. Let wel: deze exclusieve VIP Cabana’s kun je reserveren voor een gezelschap van minimaal acht personen à € 250,- per persoon. Wil je meer informatie over de VIP Cabana’s of er één reserveren, neem dan contact op met de organisatoren via [email protected] of bel: 0624463441 of 0646295303

Binnenkort zullen Art of Dance en Crazyland ook de officiële website voor Pleasure Island 2010 lanceren. Houdt voor meer informatie rond het evenement tot die tijd de websites www.artofdance.nl en www.crazyland.org in de gaten voor het heetste feest van de festivalzomer van 2010.

Tickets voor Pleasure Island zijn verkrijgbaar via www.artofdance.nl en meer dan vierhonderd Primera winkels.

Pleasure Island 2010Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 27-03-2010 om 19:15 door Khadber | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
. 27-03-2010 @ 19:43:59

Ik vraag me af hoe ze daar een festival willen houden?
Ik heb even op google maps gekeken maar kan er nu geen locatie uithalen waar ze 5 area’s kwijt kunnen.
Iemand meer info voor me? thanks.

technoboyYNWA27 27-03-2010 @ 22:13:26

Ik woon op java eiland. Het is behoorlijk groot al lijkt dat misschien niet zo. Zijn echt heel vaak feesten in de zomer. Passen wel 5 areas

eric 28-04-2010 @ 14:05:05

Ik weet het zeker dat het past ik heb het al een keer mee opgebouwd
en geloof me je loopt je rot
GROOT zat dus ;)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook