Prefix & Density, nieuwe residents Heart for Hardstyle

Op maandag 17 februari staat aflevering 97 van de Heart for Hardstyle radioshow op het programma. In de afgelopen weken werd er al doorgeschemerd dat het residentteam zich zou uitbreiden. Met trots presenteert Heart for Hardstyle de nieuwe residents: Prefix & Density.

Wouter en Bas, beter bekend als Prefix & Density zullen zich vanaf nu aansluiten bij het radioteam. Samen met o.a. Neroz, Regain, X-Pander en Clock Kid maken ze deel uit van de rauwere kant van het resident team. Je zult deze heren ongetwijfelt kennen van releases op Theracords zoals “La Musica”, “Breakout”, “Soundwaves” en natuurlijk de Theracords Live Polka DJ Tool. Daarnaast stonden ze op de line-up van op o.a. Loudness, Defqon 1, Intents, Ground Zero en XXlerator Raw.

In het eerste uur zullen de Zweedse residents Blackwatch, de show starten. De laatste tijd zijn ze druk bezig geweest met nieuwe producties. Zaterdag 22 februari staan de heren op Hard Beats 3.0 in Helsingborg(Zweden) met o.a. Artic. Kortom, aankomende maandag zullen Prefix & Density en Blackwatch wederom zorgen voor twee spectaculaire guestmixes die je zeker niet mag missen.

Maandag 17 Februari 2014
20:00 – 21:00 Blackwatch
21:00 – 22:00 Prefix & Density

Maandag 17 Februari kun je vanaf 20:00 weer luisteren naar een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle op www.h4h.fm.

Uitzending gemist?
Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees niet getreurd! Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal.

Wegens het succes van vorige afleveringen, wordt er elke dinsdagochtend een herhaling van de “Heart for Hardstyle” radioshow uitgezonden voor andere tijdzones. Deze start om 10:00 uur s’ochtends(CET).

Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle show ook op facebook.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 16-02-2014 om 21:45 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook