Previews van D-Block & S-te-Fan’s album: Music Made Addictz

Met de release van het album “D-Block & S-te-Fan – Music Made Addictz” steeds dichterbij, hebben D-Block & S-te-Fan 4 previews van hun album online gezet.

Update 16 september: Er zijn weer 4 previews geüpload door D-Block & S-te-Fan, wat het totaal aantal previews van hun nieuwe album op 8 brengt.

Update 17 september: 3 nieuwe previews toegevoegd, vrijdag 18 september de laatste previews!

Update 18 september: Laatste previews toegevoegd.

D-Block & S-te-Fan – Music Made Addict:
http://www.youtube.com/watch?v=EtPVc_DYJwQ

D-Block & S-te-Fan ft. MC Villain – Sound Of:
http://www.youtube.com/watch?v=syBO6clGuFI

Deepack vs D-Block & S-te-Fan – In Other Wordz:
http://www.youtube.com/watch?v=0Cx2OY3vGQ4

Josh & Wesz ft. D-Block & S-te-Fan – Let It Go:
http://www.youtube.com/watch?v=1T1IcBvHifc

Nieuwe previews sinds 16 september:

D-Block & S-te-Fan – Supernova:
http://www.youtube.com/watch?v=NgMHCR1zk1Y

Isaac ft. D-Block & S-te-Fan – Music Is Why:
http://www.youtube.com/watch?v=omne75WQLoM

D-Block & S-te-Fan – Teqnology:
http://www.youtube.com/watch?v=UZeRgO3ONgQ

D-Block & S-te-Fan – Dreamers Of Dreamz:
http://www.youtube.com/watch?v=ACJv6UaZa9s

Nieuwe previews sinds 17 september:

High Voltage ft. D-Block & S-te-Fan – Shiverz:
http://www.youtube.com/watch?v=dDuN_Ney0hM

D-Block & S-te-Fan – Ultimate High:
http://www.youtube.com/watch?v=fBqyfnPvm3g

D-Block & S-te-Fan – Let’z Dance:
http://www.youtube.com/watch?v=aqDv1FtL0GA

Nieuwe previews sinds 18 september:

D-Block & S-te-Fan – Ride With Uz (Max Enforcer Rmx)
http://www.youtube.com/watch?v=7yZzs-Utc0I

D-Block & S-te-Fan – Essence Of Sound
http://www.youtube.com/watch?v=HG5B2XQ8yRg

Wildstylez ft. D-Block & S-te-Fan – The Human Soul
http://www.youtube.com/watch?v=I_BPwlu5X8w

Album: D-Block & S-te-Fan - Music Made Addictz

Alle previews worden vanaf het D-Block & S-te-Fan YouTube account gestreamd.



Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 15-09-2009 om 19:43 door Jor-D | Translate:

Reacties (125)

Plaats reactie
donkeyrollers 15-09-2009 @ 19:45:40

Let It Go (l)

G1LL 15-09-2009 @ 19:46:50

Sound of Thunder:D! Let is go is ook lekker:D!

Markos 15-09-2009 @ 20:00:23

Wat is er nu preview aan Music Made Addict. Die staat ongeveer op elk album. Verder Let it Go en Sound of Thunder zijn geweldig. :)

SoundTunerZ 15-09-2009 @ 20:01:18

let it go is wel tof maar waarom nou nog meer music made addict alsof we die niet kennen… k word echt zo schijtziek van die track :P

DJBravo 15-09-2009 @ 20:05:16

Sound Of The Thunder(l)

ThaOwner 15-09-2009 @ 20:08:05

Ik snap idd ook niet de preview music made addict. dies toch al gereleased…

Sound Of Thunder (l) (l)

DFH 15-09-2009 @ 20:08:14

Als ze nou die edit versie van Music Made Addict erop zetten..

Pur-e. 15-09-2009 @ 20:10:05

Sound of the thunder & In other wordz zijn heerlijk!

Kende ze wel al maargoeddd.. ze blijven heerlijk! :)

jjeffrey 15-09-2009 @ 20:15:22

Js die edit moet erop van Music Made Addict

Jesper-HardBeatz 15-09-2009 @ 20:17:01

Ligt het aan mij of zijn deze tracks 148 bpm?

Sound of the thunderr :D

Dj C-Mind 15-09-2009 @ 20:28:06

kan niet wachtten op het album (l)

en lijkt het wel op 148 bpm

maybe express gedaan weet niet

Just4Music 15-09-2009 @ 20:31:07

beetje cheap
MMA en In other wordz???

HardstyleFreak 15-09-2009 @ 20:31:54

wooow let It Go _0_
wat een track
kippevel
kan echt niet meer wachte op het album (l)

Absolutsen 15-09-2009 @ 20:38:59

Sound of the thunder.. wat heb ik daar vaak van mogen genieten! In Qontrol, Defqon, Decibel, Planet VIP & Q-base..
Ik ben van plan hem te kopen!

Kaptain 15-09-2009 @ 20:45:39

Activator had ook al twee tracks van z’n album gereleased nog voor ‘t uit was?
Crypsis meer dan de helft?

& Als het album Music Made Addictz heet, kan Music Made Addict er zelf toch niet op ontbreken? (de “preview” is echter wel overbodig)

Nipsen 15-09-2009 @ 20:48:05

alle 4 de nummers kende ik al:/
let it go ook al paar keer op feesten voorbij horen komen
sound of thunder is heerlijk! :cool:
zaterdag zullen we er wel meer van horen op euphoria (l)

A2BNixke 15-09-2009 @ 20:49:23

Let it go is zo’n lekkere plaat! (l)

Ravenwood 15-09-2009 @ 20:55:45

die tracks gaan een beetje sloom, of ligt dat nou aan mij? :P

bRt_ 15-09-2009 @ 21:06:21

Jaa ze gaan precies wel sloom ;p Beetje te lage BPM! Ik blijf erbij, the sound of the thunder is zo een Heerlijke plaat! (l)

oostzaner 15-09-2009 @ 21:43:06

Let It Go ^^

Laatste man 15-09-2009 @ 22:24:19

Sound of the THUNDER!!!! :D

W0uT3R 15-09-2009 @ 22:43:49

@ Ravenwood.

Naar mijn idee hebben alle platen prima BPM 148-152 geloof ik, is geen tegenwoordige HHZ snelheid(met zn 155 BPM) maar gewoon normale hardstyle snelheid toch? Sneller zou op HC gaan lijken

leon 15-09-2009 @ 23:37:38

@ Jesper-Hardbeatz & DJ C-Mind

Tracks worden bijna altijd gereleased met een bpm van 148 a 150.
live draaien ze tracks met een gemiddelde van 152 ;)

Khadber 16-09-2009 @ 00:33:10

Ben ik nou de enige die niet helemaal staat te springen? 2 zijn er al released en 2 zijn zo vaak gedraaid dat iedereen ze onderhand wel kent.. Ik vind het ook nog steeds niet superplaten.
Shiverz eerder dan de 3e sampler zou nieuws zijn ;) .

NoobstaR* 16-09-2009 @ 00:34:32

Let It Go & Sound Of Thunder (l)

S-te-Fan 16-09-2009 @ 01:50:08

De komende dagen komen de rest van de previews online tot alle tracks vrijdag als preview te horen zijn.. Dit als aanloop naar onze nieuwe website die online komt vrijdag!

Morgen dus de volgende previews..

jeff 16-09-2009 @ 02:54:57

Thx S-Te-Fan, maarre kunnen jullie die edit van Music Made Addict er niet op doen ahah
vette edit mja dat zal wel niet gebeuren.

Nick 16-09-2009 @ 08:31:29

Let it go! kippenvel(H)

Jesper-HardBeatz 16-09-2009 @ 09:07:46

NICE MEER PREVIEWS!

The Viking 16-09-2009 @ 09:24:29

NIce tracks:D zeker the sound of thunder:D

Taxi 16-09-2009 @ 09:34:50

Hey, nice dat ze dit doen zeg die previews. Niet janken dat MMA ook als preview word gegeven, dat is ff een opwarmertje denk ik.

Ben beniewd naar de nieuwe site!

Xblister 16-09-2009 @ 09:38:38

Wat een heerlijke track. the sound of thunder ^^

Neliss 16-09-2009 @ 09:47:36

Saterdag knaller @ fuze met deze mensen!
word echt super

Jeroen! 16-09-2009 @ 09:51:52

niet echt ”previews” voor mij..meerendeel hoorde je al op IQ en op derest van feesten daarna al al die nummers gehoord! word wel moddervet album :)

broodroosterr 16-09-2009 @ 10:14:06

kan niet wachten, geweldige nummers (Y)

freddyadu8 16-09-2009 @ 10:47:41

Let it Go! (l)

Hard4Life 16-09-2009 @ 13:06:11

Let it goooo :cool:

TkTT 16-09-2009 @ 15:06:17

Ziek lekker album gaak cker kopen (via internet :p )

San Miquel 16-09-2009 @ 16:17:39

[quote]Ben ik nou de enige die niet helemaal staat te springen?[/quote]
Nee… ;)

Khadber 16-09-2009 @ 16:30:25

Zometeen online:
Supernova
Music is why
Dreamers of dreamz
Teqnology

NoiseHunterZ 16-09-2009 @ 17:08:22

zometeen?

Piet 16-09-2009 @ 17:10:36

De 4 nieuwe staan er al op

harderstyles 16-09-2009 @ 17:20:07

ze staan al online op hun youtube

Douwe141 16-09-2009 @ 17:24:13

zag net supernova ,
dat nummer knalt ook wel lekker vind ik persoonlijk

Jor-D 16-09-2009 @ 17:26:28

Nieuwe previews toegevoegd :)

HardStyler 16-09-2009 @ 17:59:58

Lekkere Nummertjes
CD wordt 100% zeker aangeschaft!

Paling 16-09-2009 @ 18:02:28

nieuwe tracks :D

NoiseHunterZ 16-09-2009 @ 18:06:03

vind ze wel goed maar niet echt super ^^

wesletje92 16-09-2009 @ 18:08:38

Music is Why, geniale track (l)

keesachterstevoren 16-09-2009 @ 18:28:25

Supernova … kwijl kwijl die intro met die stem is zooowww mooi en dan bam rammelen!

Timmer 16-09-2009 @ 18:30:26

D-Block & S-te-Fan – Dreamers Of Dreamz :love: let it go :love:

Markos 16-09-2009 @ 18:34:32

Wel leuke nummers beter als verwacht!

Rickie 16-09-2009 @ 18:57:07

supernova vind ik wel een mooi nummer :)

Dj C-Mind 16-09-2009 @ 19:01:36

@ leon
dat wis ik al ;)
mja thnx voor de info he haha

broodrooster 16-09-2009 @ 19:01:58

heerlijke nummers! kan niet wachten op thrillogy : DDD

Khadber 16-09-2009 @ 19:02:22

Dreamer Of Dreamz is wel aardig.. Rest ook wel, maar er is nog steeds voor mij maar 1 track die er echt met kop en schouders bovenuit komt en dat is Shiverz, voor de rest is het denk ik niet mijn ding :) . (Oja In Other Wordz is ook wel fijn).

Johan-SV 16-09-2009 @ 19:03:31

ze mogen wat sneller als je het mij zegt

Dj C-Mind 16-09-2009 @ 19:03:48

Teqnology :yay:

Dakpan 16-09-2009 @ 19:08:23

Supernova wat een nummer(L)

freddyadu8 16-09-2009 @ 19:23:13

Music is why :$ :D dik!

qbv 16-09-2009 @ 19:26:42

Klinkt wel aardig allemaal al had brennan’s album zeker meer afwisseling :)

Bisde 16-09-2009 @ 20:51:02

ik wacht toch echt op;

Ride with uz (max enforcer remix) (L)(L)

LNDRTJN 17-09-2009 @ 00:09:50

Wat een heerlijke break in Teqnology! ^^

S-te-fan 17-09-2009 @ 02:28:08

Vandaag komen previews van:

Shiverz
Let’z dance
Ultimate high

Vrijdag

the Human soul
Ride with uz(max enforcer rmx)
Essence of sound

Hymn 17-09-2009 @ 08:02:57

Bah bah, heerlijke tracks. Dit album moet gewoon GEKOCHT worden.

LNDRTJN 17-09-2009 @ 08:37:12

Yeaah, kom maar op met die nieuwe previews :cool:
Je kan iig NIET meer om dit album heen!
Wat een fantastische nummers :D

moffel 17-09-2009 @ 09:33:40

Ik wacht idd ook een beetje op Ride With Uz ( Max Enforcer remix)

bennard 17-09-2009 @ 09:34:52

@Khaber

wat een vent ben jij zeg, jij hebt echt overal commentaar op, het is nooit goed bij jou. kut vent

Khadber 17-09-2009 @ 09:52:46

Het spijt me dat ik een andere smaak heb dan jij ;) . Vandaag Shiverz, altijd goed!

Lyst 17-09-2009 @ 10:45:38

Ik ben het met khadber eens, het is meer van hetzelfde. Maarjah zolang elk nummer maar een eigen melodie heeft, dan is het goed toch?

Daarom kan ik shiverz ook zo waarderen, creativiteit, snoeihard, en energiek.
Alleen jammer van die 2e climax, dat lef hebben ze dan weer niet.

Dit album laat ik links liggen, is wat mij betreft nog minder dan die van BH.

sjonnie 17-09-2009 @ 11:07:19

Dik album wordt dit ^^

Dakpan 17-09-2009 @ 11:56:28

Haha Lyst dat heeft helemaal niks met lef te maken hoor, zo’n dikke 50/50 track klinkt gewoon veel beter.

Lyst 17-09-2009 @ 12:52:25

Dan hadden ze alsnog de 2e climax als eerst moeten doen, want nu is het afbouwen.

Klaploper 17-09-2009 @ 13:49:45

Lyst, dan ga hier niet liggen zeveren, en luister naar de dj’s die het volgens jou wel goed doen.

D-Block & S-Te-Fan :D

Jullie zijn gvd goed bezig!!!
Zetten ff een paar wereldproducties neer van hier tot Tokyo…
Super! Ga zo door.
Als ik geld heb, koop ik jullie album meteen!

NoobstaR* 17-09-2009 @ 13:52:31

Zaterdag naar Reloaded, hoop dat ze enkele nieuwe platen gaan draaien maar dat moet haast wel! ^^

DoubleDutch 17-09-2009 @ 14:11:56

By shiverz gwn pragteg zo vind ik, denk je by die qlimax dat die melodie komt , komt die snoeihard bass , dan denk gedaan , dna komt die vette melodie trug en nog ff genieten , egt heerlijk , deze cd is gwn helemaal mijn stijl , Supernova chill , the human soul pracht :o teqnology , sound of thunder , man ik wul hem in mijn bus! :p

johnlienden 17-09-2009 @ 14:17:03

@DoubleDutch: leer maar eens goed nederlands te typen want deze reactie ga ik niet eens moeite voor doen.

BtotheJ 17-09-2009 @ 14:32:10

Supernova <3

ricardo 17-09-2009 @ 14:58:37

Ik kende alleen supernova niet .
Maar die klinkt echt heerlijk:$

J.p 17-09-2009 @ 15:25:53

ik ben de helle zomer door naar feesten geweest en altijd de set van D-Block & S-te-Fan’s gehoord en elkeer keer weer uit me dak gegaan :d niet normaal

Hardcore2TFB 17-09-2009 @ 15:41:43

Op Q-Base hele set van D-Block & S-te-Fan gehoord. En hoewel ik bijna nooit bij een hardstyle stage sta ben ik egt helemaal uit me plaat gegaan !:D
Ben benieuwd naar het album.

Q-Dominic 17-09-2009 @ 15:43:01

@johnlienden: Jouw zin klopt ook voor geen kant..

vibe 17-09-2009 @ 16:05:42

Hahaha, gezellig!

The Viking 17-09-2009 @ 16:34:17

kom maar op met die previews:D

Volturno 17-09-2009 @ 17:33:07

zet dan het hele album als previeuw..

Khadber 17-09-2009 @ 17:50:48

@ Volturno: die komen de rest van de week. Vandaag 3 en morgen 3.. Dus even blijven lezen.

Teeuwen 17-09-2009 @ 18:39:35

Ik moet zeggen, echte “previews” vind ik het niet. Sommige nummers stonden al op CD’s, andere heb je ergens anders een keer gehoord. Dat vind ik toch jammer, neemt niet weg dat er lekkere nummers bij zitten! Al zou ik ze liever wat sneller horen gaan, geloof niet dat ik de enige ben :D

Dakpan 17-09-2009 @ 20:31:52

De nieuwe previews zijn er.

FRArnold 17-09-2009 @ 20:36:56
Qoncrete 17-09-2009 @ 20:45:47

Meerendeel toch al wel gehoord op feesten idd… zitten toch beste klappers tussen :D

Jor-D 17-09-2009 @ 21:11:12

3 nieuwe previews toegevoegd, morgen de laatste 3 volgens S-te-Fan :)

thedominator 17-09-2009 @ 21:31:46

lekker album hoor! :)
Shiverz, Sound of thunder, let’z dance, the human soul, teqnology & music is why
Klinkt allemaal die zijn echt wel lekker hoor! :D
naar mijn mening beter als het brennan heart, activator & Crypsis album.
is puur om smaak he mensen haha ;)
Alleen klinken de nummers beetje langzaam maar dat hebben ze expres gedaan denk ik en hoop ik :p

Josh-T 17-09-2009 @ 22:03:39

Khadber zei: “Ben ik nou de enige die niet helemaal staat te springen? 2 zijn er al released en 2 zijn zo vaak gedraaid dat iedereen ze onderhand wel kent.. ”

Ik heb op Music Made addict en in other wordz na hooguit twee van de tracks van het album gehoord en dan maar een keertje.
Ik wacht gewoon tot het album gereleased is, ik koop hem toch wel.

Nu zit ik eigenlijk wel te twijfelen of ik deze previews ga luisteren.. :P

Maaster 18-09-2009 @ 00:18:46

Baby listen, I think they’re playing a songggg!

Lekkere plaat(L)

No Fearzz 18-09-2009 @ 10:41:00

Dit album gaat zeker aangeschaft worden!! (l)

Ferry (8) 18-09-2009 @ 11:42:54

Netjesss jongens !!!

Dakpan 18-09-2009 @ 12:06:23

Rest staat er nu ook op. Human Soul & Ride With Uz Remix zijn dikkk (L) :D

SoundTunerZ 18-09-2009 @ 12:20:14

Zo de tering ze hebben wel ff de beste voor het laatst bewaard :D 100% cker nu dat dit album wordt gekocht :D

bwartje 18-09-2009 @ 12:22:48

Teqnology(L) heerlijke melodie!!

The Viking 18-09-2009 @ 15:25:41

Ze staan inmiddels op youtube de laatste previews;)

Khadber 18-09-2009 @ 15:45:10

Updated.

The Viking 18-09-2009 @ 15:46:47

Thanks;) ik vind die hunam soul echt een super nummer:D

malle 18-09-2009 @ 16:59:52

als je via internet die cd samen met het t-shirt heb besteld, krijg je dan alsnog pas op de officiele releasedatum toegestuurd, of krijg je hem eerder?

Dustydus 18-09-2009 @ 17:02:43

Ik zie al een grappige top 40 uitkomen met veel D-Block & S-te-Fan dr in :D

Noisecontrollerz 18-09-2009 @ 17:59:46

The human soul (l)
Shiverz (l)
The sound of thunder (l)
Supernova (l)
Let it go (l)

SoundTunerZ 18-09-2009 @ 18:31:47

@ dustydus

Ja idd :P en als het aan noisecontrollers ligt is dat de top 5 :P

Dustydus 18-09-2009 @ 19:21:13

hahah wrm staat de prijs er niet bij zit toch te denken om um te kopen :$

Martin 18-09-2009 @ 19:53:17

@Dustydus

Wat maakt de prijs uit als je hem tog al wilt kopen? xD

Dj C-Mind 18-09-2009 @ 20:23:50

wat een album zeg (l)

Eline 19-09-2009 @ 00:55:16

HEERLIJK, morgen gaan we ze weer bezig zien!(l)

LOWrider_NL 19-09-2009 @ 08:07:59

D-Block & S-te-Fan – Ride With Uz (Max Enforcer Rmx) is toch wel de shit he!

Michelle 19-09-2009 @ 22:35:57

Zooo wat een album :D (l)
Prima gedaan !

frankhardenberg 19-09-2009 @ 23:11:20

@ Alle geile jongentjes van Hardtraxx
ik zie weer 2 chicks boven me :P:P

Odyssee 19-09-2009 @ 23:30:54

Jij bent de eerste daar over begint.

Geil jongentje van Hardtraxx :huh:

frankhardenberg 19-09-2009 @ 23:34:37

wat hoor ik nou?
iemand zegt dat er nog een bonus track bijkomt

D-Block & S-Te-Fan – Evolutionz 2009

Bullshit of misschien toch echt zo???

NoiseHunterZ 20-09-2009 @ 18:07:59

D-Block & S-Te-Fan – Evolutionz 2009 en meteen ook het qlimax anthem

Klaploper 21-09-2009 @ 02:24:30

wahahahahahaha geniaaaaal

alsof dit album een Bonus Track nodig heeft xD

maarja zou wel tof zijn!!!!!!

frankhardenberg 21-09-2009 @ 11:25:34

Odysee nog nie veel offtopic gezete? :p

NoiseHunterZ 21-09-2009 @ 17:06:14

human soul top track (l)

freddyadu8 23-09-2009 @ 17:05:49

Overmorgen! (l)

Stefan 24-09-2009 @ 13:25:09

Shiverz, Sound of Thunder, Ride With Us rmx(Y)

echt te vet!

Dustydus 25-09-2009 @ 13:03:16

Ey ik ga vandaag proberen te kopen anders ******** ik hem :cry: ben echt beu dat hij eerder illegaal te verkrijgen is dan legaal.

Dakpan 25-09-2009 @ 14:00:17

eerder illegaal dan legaal?

Dustydus 25-09-2009 @ 15:21:54

heb het niet speciaal over deze. maar je kan ze nooit op de release dat kopen en daar erger ik me aan en als het een paar dagen is staat hij al online. heb ik al meerdere keren gehad.

release date 25-9. :s kan um nergens legaal kopen (Freerecordshop. musicstore nergens te vinden. online ook nie )weet zeker als ik vanaaf slaap en dan weer wakker word staat ie er. dan ga ik niet meer kutten met ideal betalen.

Dustydus 26-09-2009 @ 14:21:43

omg jah nu zeker :( ik word wakker en ! hij staat er al hoor dus is het zeker eerder illegaal dan legaal

Reageren



Registreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook