Project N50 – Final Edition

Met temperaturen ver boven het normale gemiddelde is een hardstyle-event in koel- en vriescellen natuurlijk van harte welkom. De laatste editie van Project N50 op zaterdag 27 september zal er één worden om nooit meer te vergeten.

Op zaterdag 27 september openen de deuren van de koelcellen in Nagele voor de 9e en laatste keer de deuren voor een extra dikke editie van Project N50. Naast de normale MAINstage heeft de organisatie besloten nog een area toe te voegen; de RAWstage. De line-up bestaat ook dit jaar weer uit (inter)nationaal bekende artiesten én upcoming talent. De line-up bestaat onder andere uit The Prophet, Technoboy, Thera, Delete, Prefix & Density en Scope DJ mikt de organisatie op het grote publiek. De DJ’s Vintage Boy, E-Q-Lizer, Artifact en het duo Influentialz zijn de upcoming talenten. De mainstage wordt zoals ieder jaar gehost door MC Da Syndrome en op de rawstage laat MC Livid regelmatig van zich horen.

Tickets voor Project N50 zijn verkrijgbaar via Primera, Paylogic en www.projectn50.nl en kosten €19,50.

Check voor meer info www.projectn50.nl en de socials.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-09-2014 om 23:05 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook