Prosperity Productions bezorgt Hoofddorp 3 maart totale zonsverduistering

Prosperity productions komt na het succes van de eerdere uitverkochte editie van Total Blackout in De Duycker weer terug met het knallende hardstyleconcept Total Blackout! Be prepared, dus zet deze datum met hoofdletters in je agenda!

Total Blackout staat weer garant voor een onvergetelijk harde hardstyle-avond die je zeker niet mag missen! Op dit moment de meester van de raw hardstyle Ran-D zal deze avond genadeloos afsluiten. Deze keer gaan ze er een nog een ruiger feest van maken dat de vorige editie op alle fronten zal gaan overtreffen! Om meer dans plezier te creëren gaat het balkon ook open waardoor je een panoramisch uitzicht krijgt op het geweldige podium dat verzorgd wordt door Harmony of Dance.

Prosperity heeft weer een line-up van topniveau met dj’s die je weer een onvergetelijke avond zullen bezorgen op Total Black-out:

Silver Shadow
Zentiments
Bass Modulators
Ran-D
Wildstylez

Koop hier direct je kaarten zodat je Total black-out niet hoeft te missen. Kaarten kosten 17 euro in de Voorverkoop en 20 euro aan de deur. Maar let op: het vorige feest in de Duycker was stijf uitverkocht en deze keer zal dit niet anders zijn. Dus haal je kaarten in de voorverkoop om er zeker bij te kunnen zijn!

San Quentin Festival
Op 2 juni 2012 presenteert Prosperity productions het bruutste hardstyle strandfeest van 2012 bij Beachclub Riche met de grootste internationale hardstyle artiesten! Het ultieme strandgevoel met de grootste hardstyle namen van dit moment, be prepared!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 28-12-2011 om 15:57 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Sunrise8 28-12-2011 @ 16:06:19

Zijn we weer aanwezig, Prosperity gaat echt een hele goede kant op, altijd top geregeld en kunnen sommige grote feesten nog een puntje aan zuigen :)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook