Prosperity Productions brengt early hardstyle met Early Style

Zaandam had aan het begin van dit millennium QlubTempo, Haarlem had Oxygene! Beide evenementen staan symbool voor het begin van de hardstyle, tegenwoordig bekend onder de noemer early hardstyle. Prosperity productions brengt jullie zaterdag 3 september een Oxygene Reunion onder de naam Early Style. Er zullen dan ook louter Oxygene-artiesten de vetste up-tempo beats door de boxen van het Patronaat laten knallen.

De avond zal geopend worden door een vette back to back set van oud residents Cain Corso en John Hoo. Deze twee party animals weten als geen ander hoe ze een feestje op gang moeten krijgen. Na het geweld van deze twee licht gestoorde mannen zal Chris Baxter het overnemen. Na aanwezig te zijn geweest als bezoeker op bijna alle edities van Oxygene mag hij zich deze keer bewijzen achter de decks. Na Chris Baxter is het tijd voor Oxygene legend, DJ Carbine. Als oud-medewerker van Key Records (rip) was hij één van de residents van Oxygene. Als inkoper van alle vinyl van die tijd, kent hij alle klappers van binnen en buiten. Dit in combinatie met zijn mixtechnieken zal leiden tot een fantastische early hardstyle set.

De Oxygene-artiest die het muzikaal gezien het verst heeft geschopt is ongetwijfeld Playboyz, in die dagen nog bekend onder de naam DJ Lazy. Deze held is de hele wereld over geweest om overal zijn platen te laten horen en heeft op menig festival het publiek getrakteerd op energieke sets, welke strak aan elkaar werden gemixt. En als dan de zaal qua temperatuur en sfeer dan ongetwijfeld tropisch aandoet zullen DJ Carbine en Playboyz aka Lazy nog één keer samen de decks delen en een dikke back to back set neer zetten. De Oxygene-gangers van vroeger zullen wel weten dat dit voor vuurwerk gaat zorgen.

Let op: dit is slechts een eenmalig event, Je kunt er dus maar één keer bij zijn.

Line-up
Cain Corso
Carbine
Chris Baxter
John Hoo
Playboyz

Tickets:
13,-
Geen deurverkoop!

De kaartverkoop is inmiddels begonnen, en zijn verkrijgbaar via www.patronaat.nl en www.prosperityproductions.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 09-08-2011 om 14:50 door Jor-D | Translate:

Reacties (6)

Plaats reactie
Hardstyleking 09-08-2011 @ 15:18:39

helaas haarlem iets te ver weg

Edwinn 09-08-2011 @ 15:25:05

Waarschijnlijk aanwezig. :)

Sunrise8 09-08-2011 @ 16:36:15

En waarom staat de ‘Hardstyle Scene’ voor 17 september er niet op? Die line-up is namelijk grandiooos voor 14 euro: Zatox, Bass Modulators, Zentiments, Alpha Twins :)

Mitsu 09-08-2011 @ 16:37:28

Ja die komt er ook op zo meteen :D

3 sept en 17 sept eindelijk leuke en betaalbare feesten in Haarlem

teupie 10-08-2011 @ 19:07:15

mm tien minuutjes fietsen, maar t wordt m toch maar niet

Mitsu 11-08-2011 @ 11:53:37

Als je vroeger naar Oxygene ging, dan vind je dit geweldig, oude plaatjes van 99 tot 2004 Early hardstyle

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook