Psalm 23 – 6e editie: Line-up & tickets

Zaterdag 13 oktober 2012 zal heel Friesland opnieuw uitrukken om één van de vetste Hardstyle evenementen van het noorden te mogen meemaken. Bar Dancing Impuls te Balk zal dan voor de zesde keer te maken krijgen met Psalm 23. In de afgelopen edities hebben onder andere The Pitcher, B-Front, Bioweapon, Beatproviders en Adaro al kennis gemaakt met de zogenoemde beukkerk van Balk.

Dit keer is het de beurt aan Frequencerz. Met dikke knallers zoals ‘Bitch’, ‘Burnin’, ‘Revolution’ en vele anderen behoren deze heren zo langzamerhand tot de top van de hardstyle scene. Rouw, hard en stijlvol. Dat maakt deze artiesten tot een perfecte headliner voor Psalm 23.

Ook zal deze editie weer ingeluid worden met een dikke early hardstyle set, wat zal gebeuren door Cybertek en D’Cepticon. Verder wordt de line up aangevuld met de locale talenten Patenka & E-Q-lizer en de residents van Psalm 23, Vintage Boy en Vereno.
And last but not least de hardste jongens van het gezelschap. Psalm 23 zal namelijk opnieuw af worden gesloten met een snoeiharde hardcore set, deze keer door niemand minder dan T-Kick en Omistettu.
Host van de avond is de zeer getalenteerde MC Tellem.

Volledige line up:
Frequencerz
Vintage Boy
Vereno
Cybertek & D’Cepticon
Patenka & E-Q-lizer
T-Kick & Omistettu
MC: Tellem

De kaartverkoop gaat al erg hard dus heb je nog geen kaarten weten te bemachtigen? Doe dit dan snel via www.bhetickets.nl
Voor de mensen die online geen kaarten hebben kunnen bemachtigen zijn er op de avond zelf, vanaf 22.00 uur, nog 50 tickets te koop aan de deur. Afgelopen editie waren deze binnen 15 minuten uitverkocht dus kom op tijd zodat je niet voor een dichte deur komt te staan! Tickets kosten in de voorverkoop € 10,- en aan de deur € 12,50.

Zaterdag 13 oktober 2012
22:00 – 04:30
Bar Dancing Impuls
Gaaikemastraat 3
8561 AL Balk

Genres
early hardstyle, hardstyle, raw hardstyle, hardcore

Minimumleeftijd
16Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 04-09-2012 om 20:58 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
JVDM 04-09-2012 @ 22:41:05

De poster wordt er niet minder op. Nice boys :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook