Psalm 23 presents Bioweapon

Zaterdag 8 oktober 2011 staat er weer een nieuwe editie van Psalm 23 in de agenda. Dit Hardstyle concept is 2 jaar geleden geïntroduceerd en vindt inmiddels voor de vierde keer plaats. Na de vele succesvolle edities met onder andere B-Front, The Pitcher en Beat Providers, is de wil naar meer steeds groter geworden.

Ook nu heeft de organisatie weer een super dikke headliner weten te strikken. Dit keer zal niemand minder dan Bioweapon de beuktempel van Balk op hun grondvesten doen laten schudden.

Bioweapon timmert de laatste tijd keihard aan de weg en dat resulteerde onder andere in optredens op de aller vetste festivals zoals Decibel, the Qontinent, Hard Bass en met als klap op de vuurpijl een plekje op de mainstage van Defqon.1!

Ook is er deze editie een kleine aanpassing in de line-up te vinden. Zo zal de avond worden ingeluid met een Early Hardstyle act en wordt de nacht afgesloten met een zeer gewaardeerde Hardcore DJ.

Hierbij de volledige line up van Psalm 23:
Bioweapon
Vereno
Vintage Boy
Influentialz vs. Diabolic
Silvio Aquila
Terrox

De kaartverkoop gaat maandag 5 September van start bij Hotel Restaurant Teernstra te Balk. Entreeprijs is zoals gewoonlijk €10,-

Spread the word en we hope to see ya the 8th of October!

YouTube Preview Image

Psalm 23
8 oktober 2011
22:00 – 04:00
Bar Dancing Impuls
Gaaikemastraat 3
8561 AL Balk

For more info check www.psalm-23.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 01-09-2011 om 21:06 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Maximum 01-09-2011 @ 22:56:16

Biowie? :p

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook