Psalm 23 – Six Symbols: Trailer en nieuwe locatie

Op het moment van schrijven is het alweer halverwege april. Normaal gesproken is iedereen inmiddels bijgekomen van weer een knallende winter editie van Psalm 23 in de enige echte hardstyle kerk van Noord Nederland.

Zoals de meeste mensen inmiddels ongetwijfeld hebben meegekregen is daar dit jaar verandering in gekomen. Psalm 23 gaat namelijk verhuizen! Dit om de simpele reden dat de organisatie de trouwe bezoekers veel meer wil en kan bieden.

Trailer
YouTube Preview Image

Datum en locatie
Na zes geweldige edities in Bar Dancing Impuls, waarvan de laatste 3 stijf uitverkocht, gaat Northern Dance Events met iets groots komen. Psalm 23 maakt op zaterdag 8 juni 2013 intrede in Sporthal de Trime te Balk, al valt er van deze sporthal weinig meer terug te zien tijdens het evenement. De gehele locatie wordt tot in de puntjes aangekleed om de zo bekende religieuze sfeer optimaal in tact te houden. Vanwege het feit dat de vergunning tot 01:00 uur geldig is begint de avond om 19:00 uur.
Voor degene die nog lang niet uitgestampt zijn is er een speciale Psalm 23 afterparty in de vertrouwde kerk Bar Dancing Impuls. Deze dienst begint om 01:00 uur en gaat door tot 05:00 uur in de ochtend.

Line up
De trailer van Psalm 23 doet al een aantal hints over de line up onthullen, zes symbolen gevormd in de oudheid. Elk van deze symbolen vertegenwoordigd zijn eigen Hard Dance religie en act. Wie welk symbool vertegenwoordigd wordt vanaf vrijdag 3 mei bekend gemaakt via de social media kanalen van Northern Dance Events. Houd deze goed in de gaten om te kijken welke namen er in de line up staan. We kunnen wel alvast verklappen dat er meerdere headliners geboekt zijn!
De line up voor de afterparty wordt enkele weken voor het evenement bekend gemaakt.

Kaartverkoop
Vrijdag 26 april a.s. om 20:00 uur start de early bird verkoop voor Psalm 23 op www.getickt.com.
Voor de die-hard bezoekers is er een speciale combiticket welke toegang geeft tot de sporthal en de afterparty. Daarnaast geeft het toegang tot speciaal georganiseerd busvervoer tussen de sporthal en Bar Dancing Impuls tussen 01:00-02:00 uur.

- Psalm 23 Early Bird Combiticket (Sporthal + afterparty) €25 (200 max.)
- Psalm 23 Regular (Sporthal) €27,50

Wil je dus de complete ervaring niet missen, bestel dan snel je combitickets, er zijn namelijk maximaal 200 beschikbaar.
Op vrijdag 3 mei start de reguliere kaartverkoop. Hiervoor is alleen de mogelijkheid om tickets te bestellen voor de sporthal editie. Wil je dus sowieso ook aanwezig zijn bij de afterparty, bestel je tickets dan vóór 3 mei.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 23-04-2013 om 20:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook