Psalm 23 The Fifth: Line-up en informatie

Op zaterdag 3 maart 2012 staat alweer de vijfde editie van het succesvolle Psalm 23 in de agenda. Tijdens de laatste editie gooide Bioweapon alle remmen los. Ook deze keer zal ongetwijfeld weer een top editie worden. Hierbij de line up + de nodige informatie.

Trailer:
YouTube Preview Image

Line up:
Met trots presenteert Psalm 23 jullie niemand minder dan Adaro, 50% van hét legendarische hardstyle duo Gunz for Hire! Adaro gaat schuil onder de naam Thijs Ploegmakers en staat momenteel in de bloei van zijn carrière.
Om maar een kleine greep uit zijn draaiarchief te noemen: Defqon.1, Q-Base, Qountdown en The Qontinent. Samen met zijn partner in crime Ran-D veroveren zij als Gunz for Hire de gehele hardstyle scene en produceren ze de ene na de andere klapper.
Ook is hij met zijn eigen tracks zoals No Time To Sleep, The Haunter of the Dark en Hit You With That Bang Shit keihard de weg van de top ingeslagen.
Adaro is absoluut de meest geschikte artiest om er weer flink op los te beuken in de enige echte hardstyle kerk van Nederland.
Naast Adaro presenteren we natuurlijk nog meer grote talenten in de line up. Wat te denken van Clock Kid? Deze zeer getalenteerde DJ uit Noord Brabant stond afgelopen jaar op de blue stage van Defqon.1 en kreeg daarmee een overload aan positieve reacties. Op 3 maart zal hij met alle genoegen zijn visite kaartje afleveren in Friesland.
Verder wordt de line up aangevuld met Silvio Aquila, Vereno, Vintage Boy, Terrox & Twist. Net als vorig jaar zal MC Tellem de nacht gaan hosten.

Volledige line up:
Adaro
Clock Kid
Silvio Aquila
Vintage Boy
Vereno
Terrox & Twist
MC Tellem

Tickets:
Om ook bezoekers van ver af beter aan hun wensen te kunnen voldoen zijn tickets dit keer online te verkrijgen. De voorverkoop is op 14 januari van start gegaan op de website www.psalm-23.nl .
Er zijn inmiddels al veel kaarten verkocht. Wij verwachten dan ook dat, net als de vorige keer, dat Psalm 23 uitverkocht zal zijn. Daarom raden wij iedereen sterk aan om tijdig een kaartje te kopen.
Voor de mensen die online geen kaarten hebben kunnen bemachtigen zijn er op de avond zelf, vanaf 22.00 uur, nog 50 tickets te koop aan de deur. Afgelopen editie waren deze binnen 15 minuten uitverkocht dus kom op tijd zodat je niet voor een dichte deur komt te staan!

Airco:
Een juiste temperatuur is voor de meeste bezoekers erg belangrijk op een evenement. Vorig jaar werkte de airco-installatie helaas niet naar behoren. Daarom wordt deze keer een extern aircosysteem geïnstalleerd.

Algemene info:
Psalm 23
Zaterdag 3 maart 2012
22:00 – 04:30
Bar Dancing Impuls
Balk

Voorverkoop: € 10,-
Deurverkoop: € 12,50
Tickets verkrijgbaar op www.psalm-23.nl

Minimumleeftijd: 16

Website: www.psalm-23.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 24-01-2012 om 23:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook