Psyko Punkz showcase @ Amsterdam Dance Event 2013

Ben je klaar voor het nieuwste van het nieuwste in hardstyle en loop je warm voor iets fris’, unieks en vooruitstrevends?
In de nacht van 17 oktober vormt de Rabozaal van de Melkweg in Amsterdam het toneel voor een showcase, waarbij de focus ligt op een act die zich vooral kenmerkt door hun energieke en steeds meer onderscheidende optredens; Psyko Punkz.
De Psyko Punkz showcase is hét exclusieve hardstyle event van Amsterdam Dance Event, dus zorg dat je deze avond niet mist.

Voor de mensen die de afgelopen jaren het ADE in de gaten hebben gehouden, is het niet onopgemerkt gebleven dat Headhunterz zijn showcase verzorgde in de Sugar Factory in 2011 en het afgelopen jaar het Ziggo Dome vulde tijdens ‘Q-dance presents Headhunterz – Hard with Style’. Het is tijd om naar de toekomst te kijken, er zit nog veel meer in de pijpleiding.

Psyko Punkz, bestaande uit Wietse Amersfoort en Sven Sieperda, is al jaren een act die de trend zet, de standaard bepaalt, en daarmee grote internationale populariteit geniet. Met pure passie voor de muziek en hun energieke performances reizen zij de wereld over om de hardstyle sound te verspreiden. Momenteel maken zij studio uren met een aantal artiesten, waarbij ze een diversiteit aan muzikale smaken en invloeden aanboren. Verwacht veelzijdigheid, innovatie en laat je horizon verbreden. De supporting acts worden binnenkort bekend gemaakt.

Deze speciale avond vindt plaats in een uniek gedeelte van de Melkweg, bekend als de Rabozaal. Met zijn grote capaciteit, geweldige akoestiek en theaterachtige sfeer leent deze zaal zich als een perfecte setting voor Psyko Punkz om hun showcase the presenteren!

Bekijk de nieuwste videoclip van Psyko Punkz: Trippy Hippie:
YouTube Preview Image

Facts
Psyko Punkz Showcase
Datum: 17 oktober 2013
Tijd: 22:00 – 5:00u
Locatie: Melkweg, Amsterdam (Rabozaal)

Tickets
Tickets Showcase: Webshop Melkweg
Combitickets Showcase & HDE: Webshop Amsterdam Dance Event

Entree
Showcase: € 17,- (incl. lidmaatschap Melkweg)
Combi-ticket: € 37,- (HDE + Showcase + lidmaatschap Melkweg)

Meer info:
Facebook.com/PsykoPunkz
Facebook.com/amsterdamdanceevent
Facebook.com/harddanceevent
amsterdam-dance-event.nl
Melkweg.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-08-2013 om 19:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
BuzzLightyear 18-08-2013 @ 19:20:50

“Psyko Punkz”… “Fris, uniek en vooruitstrevend”… Wat was de connectie ook alweer?

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook