Q-BASE 2010: Drop Your Own Area: “Hardstation.FM”

Dit jaar geeft Q-dance de mogelijkheid om een eigen stage te hosten op Q-BASE. Er werden 12 verschillende concepten geselecteerd uit de tientallen inzendingen. Slechts enkele organisaties zullen hun project daadwerkelijk mogen voorstellen op de Q-Dance Headquarters. Via de website poll.q-dance.nl/dropyourownarea, kan je jouw stem uitbrengen aan diegene die jouw het meeste aanspreekt. HardStation.FM meldt met trots dat ze zijn genomineerd om naar deze volgende ronde te gaan.

Graag presenteren ze hun concept met als oogpunt “Talenten”. Hierbij bedoelen ze dj’s die zich al op grotere feesten hebben bewezen, op internet een flinke hit zijn, maar ook nog niet betiteld kunnen worden als de gevestigde orde. Daarbij zijn er genoeg dj’s die de potentie hebben die naar ongekende hoogte kunnen groeien, maar die daarbij hulp nodig hebben. “Onze resident DJ’s, MC’s en talrijke shows op internet zijn een goede basis voor een succes op een Q-Base stage. We zijn er dan ook stellig van overtuigd en zullen ervoor zorgen dat dit een succesvol concept wordt. Het zou alvast een grote eer zijn voor onze dj’s om te kunnen draaien op een evenement als Q-Base.”
Aldus HardStation.FM.

Het idee bestaat eruit om in samenwerking met diverse partijen een knallend feest in elkaar te stampen. Alle organisaties zijn betrokken bij de overkoepelende organisatie van de webradio HardStation.FM die garant staat voor het uitzenden van diverse shows en livesets. Wekelijks broadcast HardStation.FM de nieuwste “Theracords Radio Show” en kunnen hierbij rekenen op de steun van Theracords met Dj Thera & Geck-o als frontmannen en Catatonic Overload als nieuw talent. Daarnaast bestaat er een nauwe samenwerking tussen HardStation.FM en de hosts van de voorheen bekende radio show ‘2Dangerous show’. Met Dozer en Dizzorder aan het roer en heel wat contacten in het hardstyle milieu geeft ook deze samenwerking flinke vonken af. Onder het vaandel van de 2dangerous show zul je ondermeer ook Waxthorn & R-tillary bezighoren.

Ook verzorgt HardStation.FM de streaming van de hardcore show genaamd ‘Ben Harder Show’. Deze groep enthousiaste creatievelingen maakt wekelijks een nieuwe show. Op hun beurt kunnen zij rekenen op steun van diverse artiesten in de hardcore scene, zoals diverse organisaties, labels (Symp.Tom) en natuurlijk het hardcore publiek. De talenten die voor deze show garant staan zijn niemand minder dan The Relic, The Raptor, Mental Wreckage, S’corepion, Vexer en Xytec.

HardStation.FM geniet van de steun van diverse personen en organisaties. Zo is Titan, die de radio maandelijks voorziet van een nieuwe exclusieve dj set, bereid gevonden een set te komen neerzetten op Q-Base en kunnen ze rekenen op de steun van MC Rems en MC Syntax (alias MC Lou-E) die hen zullen bijstaan voor het hosten van de ammo bunker op Q-Base. Uiteraard mogen de getalenteerde residents van HardStation.FM niet ontbreken. De naam van de radio zal hooggehouden worden dankzij de overweldigende kwalitatieve kunsten van Silvio Aquila, Dave D, Lanoz en Ian Fox.

Opbouwende timetable, verschillende stijlen
De organisatie biedt een opbouwende timetable van de vetste early hardstyle beats tot de ruwste hardstyle en hardste hardcore.
- 18:00 – Hardstation – Silvio Aquila (Early hardstyle)
- 18:45 – Theracords – Geck-o (Early hardstyle)
- 19:30 – Theracords Thera (Early Hardstyle)
- 20:15 – Theracords Catatonic Overload (Early hardstyle)
- 21:0O – Hardstation Domestic Violenz vs Da Wizz (mainstream hardstyle)
- 22:00 – Hardstation Dave D vs Lanoz (mainstream Hardstyle)
- 23:00 – 2Dangerous Show (Waxthorn & r-tillary) (mainstream Hardstyle)
- 00:00 – 2Dangerous Show (Dozer) (mainstream/raw hardstyle)
- 01:00 – 2Dangerous Show (Dizzorder) (mainstream/raw Hardstyle)
- 01:45 – Fusion talent Titan (mainstream/raw hardstyle)
- 02:45 – Hardstation – Ian Fox (Hardcore)
- 03:15 – Ben Harder Show – Vexer vs Xytec (Hardcore)
- 04:00 – Ben Harder Show – The Relic vs Mental Wreckage (Hardcore)
- 05:00 – Ben Harder Show – The Raptor vs S’corepion (Hardcore)
Host: MC Rems & MC Syntax

Decoratie / aankleding
Naast de stevige line-up van hierboven voorzien de organisatoren de zaal ook van de nodige sfeer. Met behulp van rookeffecten, hangende decorstukken, projectie, shmink en kandelaars brengen ze de Q-Base bezoekers naar de hoogste regionen. Om het helemaal af te maken zullen enkele danseressen op de laaiende beats hun ding doen waarbij ze gegarandeerd de ganse zaal zullen aanwakkeren.

Zin om tijdens de middaguren volledig los te gaan op de early beats van Silvio Aquila en Theracords Records of eerder om live een “2 Dangerous Show” mee te maken met de twee welgekende haarloze hosts? De ongelofelijke mixvaardigheden van HardStation residents bewonderen of liever Titan toejuichen en daarna de nacht in gaan met de vetste mainstream / alternatieve hardcore show over het internet? Alles is mogelijk aan het podium van HardStation.FM

Stem nominee 07 – Hardstation.FM. Ze geloven in hun concept om er een mooie en onvergetelijke dag / nacht van te maken.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 07-08-2010 om 19:03 door Jor-D | Translate:

Reacties (9)

Plaats reactie
NoiseHunterZ 07-08-2010 @ 19:24:33

vet vet

Ian Fox 07-08-2010 @ 19:40:19

Als we winnen zullen we, de DJ’s van Hardstation.FM er een hele ferme lap op geven!
Wat een mooie line-up toch?!

KSwoosh 07-08-2010 @ 20:53:37

veel onbekende idd erbij :P

Chukkels 08-08-2010 @ 01:21:33

Ziet er wel leuk uit, maar 1 dingetje. Als je een persbericht schrijft, zorg dan dat deze grammaticaal foutloos is en ook geen stijlfouten bevat. ;)

HardstyLennert 08-08-2010 @ 03:25:54

Hele leuke Line-Up !
Qua line-up zou ik voor Hardstation stemmen !
Voor het decor vind ik insomnia toch beter..

JolleNL 08-08-2010 @ 12:06:03

Jammer van MC Rems maar dit is een hele goede lineup. :)

aniek05 08-08-2010 @ 13:49:23

@NoiseHunterZ

Wie bent u?

Daze 09-08-2010 @ 19:25:35

jammer dak er ni bij ben :)

wordt knalle

back2daparty 13-08-2010 @ 11:51:58

Juist dit gaat em worden hoor, jullie hebben mijn stem i.i.g. :)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook