Q-BASE 2010: Vage Gasten

Vage Gasten is een collectief van twaalf vrienden. Wat ze allemaal doen verschilt enorm van aard. Het gaat om verschillende stijlen muziek en andere kunstuitingen tot aan het organiseren van crazy ass feesten toe. Wat ze in het bijzonder graag doen is het hosten van area’s op diverse festivals.

Zo zijn zij dit jaar ook van de partij op het Q-BASE festival. Zij vertonen dan sterke staaltjes van hun artistieke kunnen. In de area die zij hosten, komt de nadruk te liggen op de muziek met een gepaste ondersteuning van aparte kunstuitingen.
Een hoogwaardige line-up wordt met een dikke aankleding en “live art” gepresenteerd, zodat de bezoekers een extra dimensie beleven aan hun optreden. Let op: het is sensationeel!Om Q-BASE op waarde te programmeren is ervoor gekozen om de meest geliefde underground genres van Vage Gasten in de line-up telkenmale te laten terugkomen. Verwacht dan ook keiharde Electro, Dubstep, Techno, Drum & Bass en Breakcore.
Aangezien een hoge kwaliteit en een evenwichtige vertegenwoordiging aan vorengenoemde genres zijn zeker gesteld, belooft de line-up een spetterend geheel te worden met uiteenlopende en zeer verrassende acts uit zowel het binnen – als het buitenland. Hieronder een idee wat je aan Vage Gasten te wachten staat.Gtronic (BE)

Sinds vorig jaar duikt de naam Gtronic steeds vaker op in Electro land. Hij brak door met de track ”Iron Man”, die geproduceerd is op het Nederlandse BMKLTSCH Records. Maar dat is nog niet alles. Zo heeft hij ook nog albums uitgebracht op Lektroluv en Dim Mak Records.
Gtronic staat garant voor knallende Electro en laat op Q-BASE zien dat Electro niet onderdoet voor de andere hardere stijlen.High Rankin (UK)
Deze Engelse producer is van vele markten thuis, maar meestal schommelt het tussen Electro en Dubstep in. We mochten hem laatst live bewonderen en toen wisten we het zeker. De manier waarop deze man clubs afbreekt met zijn sterke live optredens, maakt hem zeer geschikt voor een act in de area van Vage Gasten.Gomes & Brutuzz

De twee beste Dubstep DJ’s van Nederland samen in 1 act! Wat wil je nog meer?! Ze reizen thans met z’n tweeën door het hele land om liefhebbers uit hun dak te draaien op de klanken van de op dit
moment populairste Dubstep. Gomes is ook de oprichter van het meest succesvolle Nederlandse Dubstep feest ”Oi!”. Dus maak je borst maar nat!

Henzel & Disco Nova

De muzikale aanvoerders van het Vage Gasten collectief staan dit jaar voor de tweede maal op Q-BASE.
Naast dit festival, dat op het Airport Weeze wordt gehouden, hebben ze al op aardig wat andere festivals succesvol opgetreden. Mystery Land, Valtifest, Lowlands, Solar, Extrema, Dance Valley noem maar op.
Op Q-BASE komen ze helemaal tot hun recht, omdat de allerhardste platen er mogen worden gedraaid.
Bereid je op deze kneiter van een knaller dan ook goed voor!En dat is nog niet alles, want nog meer helden doen de DJ Booth aan. Bovendien mag je van Vage Gasten verwachten, dat ze je toch weer met nieuwe elementen in hun optredens verrassen.

Bekijk hieronder de volledige line-up en ga de elfde van de september lekker los! Volledige line-up:
Gtronic (BE)

High Rankin (UK)

Gomes & Brutuzz

Henzel & Disco Nova

Baskerville

OJ Symstem
Spik & Spang

Karimoo


Meer info over Vage Gasten:
http://www.facebook.com/pages/VAgE-gASTEN/79950488218
http://twitter.com/vagegasten

Tickets voor Q-BASE zijn nog hier te bestellen.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 24-08-2010 om 14:38 door Jor-D | Translate:

Reacties (9)

Plaats reactie
Ducaz 24-08-2010 @ 14:56:12

Hmm vaag. nee dat word hem niet voor mij, moet voor mij wel hardstyle zijn ^^
Tevens, andere ideëen hebben ook dingen staan over de aankleding en opzet van hun area. en daar staat hier niks over?

Ah oke, bedankt voor info Jor-d. Wist ik nog niet ;)

Jor-D 24-08-2010 @ 14:58:11

@Ducaz: dit heeft ook niets met de Drop Your Own Area contest te maken :p
Vage Gasten hebben net zoals Scantraxx of Neophyte Records al een eigen area op deze editie van Q-BASE.

Oxbow 24-08-2010 @ 15:19:22

BASKERVILLE :D
dit wordt sowieso een hele dikke area

hdhessel 24-08-2010 @ 15:58:46

Gomes & Brutuzz

Henzel & Disco Nova

holly fuck dit is dik :cool:

ik wil FEESTDJRUUD

San Miquel 24-08-2010 @ 19:28:06

Ik vind het maar Vage Gasten…..

modernization 24-08-2010 @ 19:39:47

Nee danku, Insomnia! :D

hdhessel 24-08-2010 @ 21:35:45

@modernitzation dit is geen deelnemer voor drop your own area deze area staat al op Q-base

rodger88 24-08-2010 @ 23:04:46

Vaaaaaaag :p

modernization 25-08-2010 @ 14:57:07

@hdhessel, Goedemorgen zeg, ik zie het nu ook :confused:

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook